phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Hjelp av spådame

Spådame24.no vil gjøre den mediale rådgivningen tilgjengelig for så mange som mulig.

Ring Spådame
Vi har en medial tarotlinje som er tilgjengelig for alle. Hver spådame engasjerer seg for å gi deg den beste veiledningen og tips på hvordan du skal gå videre i livet ditt.

Spådame24.no er en medial tarotlinje som jobber med det mediale som berører hverdagslige mediale problem for både privatpersoner og firmaer. De mediale områdene vi kan hjelpe deg med er:

Ring Spådame!

Åndelig veiledning

Åndelig veiledning kan gi deg de verktøy du trenger for å møte fremtiden og være en del av en positiv utvikling som påvirker både deg og andres liv til det bedre! Nå pågår en bevissthetsforandring blant menneskene på jorden hvor bevissthet om følelser, åndelighet og psykologi blir alt viktigere.

Medial

Medial siden barnsben eller i voksen alder? Har du lenge mistenkt at du er medial? Føler du ofte på deg hva som skal skje? Her får du tips og råd om hvordan du kan trene opp din mediale evne.

Medial veiledning

Medial veiledning ger deg insikt om at virkeligheten rommer fler dimensjoner enn de vi kan se med det blotte øyet. Ved medial veiledning kan disse bli tilgjengelige for deg.

Mediale

Mediale veiledere formidler budskap mellom verdenene. At mediale veiledere fungerer som en slags lenk mellom ulike dimensjoner og formidler budskap til den som har et åpent hjerte er noe de fleste vet! Men hva innebærer det egentlig å være medial?

Medium

Medium finns ikke bare på film og i TV-serier. Trenger du hjelp og råd når det gjelder åndelige opplevelser? Våre medium kan gi deg informasjon fra mange kanaler!

Klarsynte

Klarsynte fungerer som en slags lenk mellom det forgjengelige og fremtiden og hjelper deg å finne veier framover! En klarsynt gir deg et helhetsbilde av situasjonen din som kobler sammen både ånd, kropp og sjel.

Spå

Spå deg med hjelp av tarot, runer, astrologi og clairvoyance. Verktøyene som kan brukes for spådom er mange, men det de har til felles er at de alle er verktøy som du har god bruk for når du skal ta viktige valg som fører til lykke og tilfredsstillelse i livet ditt!

Spådame

Spådame har den hjelpende hånden som alle mennesker trenger noen gang i løpet av livets gang. Om du står ved et veikryss som er av stor betydning for resten av livet ditt så bør du ikke nøle på å be om råd og veiledning av en profesjonell spådame. De valgene du tar er avgjørende for hvilken retning livet ditt tar, så vær med å påvirke ditt liv til det bedre allerede i dag!

Spådamer

Spådamene som jobber på Spådame24.no er profesjonelle tarottolkere med taushetsplikt som har mange års erfaring av medial veiledning, tarot og coaching. Jo tidligere du ringer desto større mulighet har du å påvirke livet ditt i den retning du vil ha det!

Spådom

Spådom kan vidge perspektivet ditt og peke på uante muligheter i livet og bli klar over de veivalg som venter på deg! Ta vare på sjansen å få vite mer!

Spåkvinne

Spåkvinne den moderne spåkvinnen kjenner du igjen på helt andre måter enn i eventyrenes verden. Ofte har hun kjent av evnene sine allerede som barn. Bor det en spåkvinne også i deg?

Synske

En synske person bruker sin sjette sans når de formidler budskap til deg fra universet. Vil du vite mer om hva det innebærer å være synske?

Tarot

Tarot enorme visdom har budskap til oss alle. Ta vare på den unike muligheten å få kunnskap om hva som venter akkurat deg!

Spåtjenester

Spåtjenester fungerer som veiviser når du trenger å ta viktige beslutninger. Gjennom spåtjenester vår kommer du i kontakt med de mest mediale spådamene og får unik og personlig veiledning!

Tarottolker

En tarottolker kan kunsten å tyde tarotkortene. Du trenger ikke lenger å vente på å få svar på spørsmålene dine. Vi sørger for at du kan ta steget for å oppnå et rikere liv!

Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.