phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Medial

En som er medial føler på seg at ting er i ferd med å skje.

Medial
Føler du innimellom på deg at telefonen skal ringe? Kanskje vet du til og med hvem det er som ringer? Har det skjedd at du har tenkt mye på en venn eller slekting og følt at denne personen trenger deg, for så å oppleve at denne personen har tatt kontakt med deg? Da kan du være medial!

Forsking rundt medialitet er i full gang innen mange områder som for eksempel fysikk, kvantumteori og psykologi. Problemet er at man ikke kan måle mediale opplevelser med vitenskapelige målemetoder. Men det er ikke dermed sagt at de ikke eksisterer! Det er jo tross alt mennesket som har funnet opp vitenskapen og ikke tvertom.

Forskere mener at de fleste har en form for mediale evner, men få av oss vet hvordan vi skal bruke eller utvikle den. Man skulle vel kunne sammenligne den mediale evnen med musikalitet – noen har et naturlig talent og kan lett lære seg vanskelige musikkstykker. Det er det samme med spådom, tarot og medium. Noen har gaven å spå naturlig mens andre må øve seg ved å ta en utdannelse og få veiledning av erfarne medium og spådamer. Men det viktige er at alle kan trene opp sin mediale intusjon!

Om du vil bli mer intuitiv og trene opp din mediale evne er det første steget å begynne å lytte med et åpent hjerte i alle situasjoner. Skriv ned drømmene dine, inntrykkene dine og de tegn du opplever at du ser, og etter en tid vil du se mønster og budskap.

Det andre steget er å skaffe seg mer kunnskap om mediale evner og hva det innebærer å være medial. Les bøker, artikler og øve på å spå i tarot eller andre verktøy for spådom. Det viktigeste er at skaffer deg en åndelig mentor og veileder for å få personlig veiledning og utdanning. Spådamene på Spådame24.no er perfekte for å gi råd og tips til deg som mistenker at du er medial og vil ha mer kunnskap om hvordan du kan trene opp evnene dine!

Kjøp samtaletid og snakke med våre spådamer direkte

Kjøp samtaletid med betalkort. Du får koden umiddelbart via SMS og e-post.

Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.