phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Veiledning

Veiledning gjennom livets reise

Veiledning
Å få veiledning av medium og spådamer er en opplevelse som mange har nytte av resten av livet, og er derfor som en investering i fremtiden din! Vi tilbyr profesjonell medial veiledning der vi med tarotkortenes hjelp og andre mediale verktøy gir deg et overblikk over din spesielle livssituasjon sett fra et åndelig, psykologisk og materielt perspektiv, og tilbyr personlige råd og spesifikke anbefalinger baserte på ditt liv.

Selvhjelpsbøker er vel og bra, men ingen hjelp kan noensinne bli mer effektiv enn den som er personlig og passer nettopp deg og din spesifikke situasjon!

Veiledningen hos Spådame24.no kan besvare mange spørsmål som handler om kjærlighet, jobb, økonomi, relasjoner, sorg og livssituasjonen din settes i et perspektiv som handler om datid, nåtid og fremtid.

Hos oss på Spådame24.no jobber kun de beste og mest erfarne spådamene og mediale veilederne på markedet. De gjennomgår omfattende tester før de ansettes hos oss, og vi stiller høye krav til deres mediale evner og tarotkunnskaper, alt for å garantere at du som ringer får best mulig hjelp og medial veiledning.

Konsultasjoner hos spådamene våre og våre mediale veiledere er basert på en strikt etisk forholdningsmåte hvor dine spesifikke behov og ønsker er i fokus. Vi har selvfølgelig taushetsplikt og jobber sammen med deg for å se mulighetene i situasjonen din og skyver unna de hunder som kan finnes på veien. Alt for at du skal kunne leve et liv fylt av så mye lykke og harmoni som mulig!

Det er viktig å leve her og nå og gjøre det beste av nettopp dine unike forutsetninger! Jo tidligere du ringer, jo større er mulighetene å påvirke din fremtid og ditt eget liv!

Kjøp samtaletid og snakke med våre spådamer direkte

Kjøp samtaletid med betalkort. Du får koden umiddelbart via SMS og e-post.

Ansett spådamen vår

Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.