phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Sorg

Sorg – en plass hvor innsikt og kjærlighet kan vokse

Sorg
Kanskje har du akkurat mistet noen, kanskje savner du noen du har mistet for lenge siden. Sorg er en smertsom tilstand som ofte fører til følelser av ensomhet og depresjon. Man sliter kanskje også med å finne meningen med livet. Da er det viktig å huske at våre nære og kjære alltid er med oss og at kjærligheten overvinner døden!

Gjennom medial veiledning kan man skape kontakt med de gode minnene som man bærer med seg, og innimellom også få budskap og meldinger fra åndelige veiledere om hvordan den savnede personen vil at man best mulig skal ta vare på livet her og nå.

Når man snakker med en spådame kan det også innimellom skje at det oppstår direkte kontakt med den savnede personen i løpet av samtalets gang. Dette oppleves av mange som en svært legende og beroligende opplevelse som man bærer med seg livet ut!

Å føle seg deprimert og miste troen på livet er noe som mange mennesker har erfaring med verden over. Å føle seg nedstemt og orkesløs er svært vanlig i en tid hvor tempoet er høyt og konkurransen stor. Depresjon er en av våre vanligeste folkesykdommer, og det sies at hver tredje svensk føler seg nedstemt noen gang i løpet av livet. Å få medial veiledning av en spådame når livet føles ensomt og tungt er en måte å lege den følelsesmessige smerte som oppstår når man er nedstemt og deprimert!

Å legge tarot for å se over situasjonen din kan være en måte å få deg til å se hvilke muligheter som skjuler seg bak skyene og hva du har å glede deg til. Den mediale veiledningen kan også hjelpe deg å håndtere smertsomme forandringer i livet ditt og igjen føle håp og glede.

Kjøp samtaletid og snakke med våre spådamer direkte

Kjøp samtaletid med betalkort. Du får koden umiddelbart via SMS og e-post.

Ansett spådamen vår

Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.