phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Spådame

Vi på Spådame kan gi deg de svarene du søker!

Spådame
En spådame hjelper deg, for alle bærer på spørsmål som krever svar her i livet. Og ingen har noensinne sagt at livet skulle være lett! Det som er avgjørende for hvordan livet vårt utvikles er hvordan vi takler vanskeligheter og motganger. De som er passive og ikke jobber aktivt for å forbedre situasjonen sin føler seg ofte verre på sikt. Men de som tar tak i problemene ved å be om hjelp og råd pleier å løse problemene sine ganske så raskt! Så sitt ikke der alene og vær urolig, det skaper bare unødvendig stress, og det er livet alt for kort for! Søk i stedet etter de svar som kan hjelpe deg framover, uansett om spørsmålene dine gjelder kjærighetslivet, ekteskapet ditt, familien din, fremtiden din, nåtid eller datid. Spådamer finns her for å veilede deg når du føler for det.

Å jobbe som spådame er ikke et hvilket som helst yrke; det er en gave som noen mennesker lever medi livene sine for å kunne hjelpe andre. En ekte spådame strever etter å finne positive løsninger for deg som fører til harmoni og balanse, uansett hva spørsmålet ditt måtte gjelde!

Når du ringer til en spådame på Spådame24.no får du snakke med et livs levende menneske som tar seg tid til å lytte til det du har å si, for så å tilby deg rådgivning og åndelig veiledning som er fullstendig personlig og skreddersydd etter deg og dine behov.

Selvhjelpsbøker og gratis tarotlegginger på nettet er vel og bra, men det kan aldri måle seg med en samtale med en ekte spådame. Når du ringer til oss får du personlig service i løpet av få sekunder.

Du trenger ikke bestille tid i forveien, og du slipper å dra til et kontor eller mottak for å treffe den du søker. Du får rask og enkel kontakt med en av de mest erfarne spådamene på markedet – når det passer deg. Og det viktigeste av alt er at på den andre siden av telefonrøret så sitter et menneske og ikke en data som gir deg standardiserte svar og tilbyr enkle løsninger; her sitter en profesjonell yrkesutøver som fokuserer helt på deg og det du har å fortelle. Vi og mange med oss er stolte over våre unike og svært populære spådamer!

Kjøp samtaletid og snakke med våre spådamer direkte

Kjøp samtaletid med betalkort. Du får koden umiddelbart via SMS og e-post.

Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.