phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Vi hjelper deg med

Uansett hva du har for spørsmål så kan vi hjelpe deg!

Spådame2013Gjelder spørsmålet ditt kjærlighet så kan vi hjelpe deg å ta de beste valgene! Med hjelp av tarot og coaching kan du endelig sette stopp for negative mønster og finne den riktige veien i kjærlighetslivet ditt. Vi hjelper deg å skape meningsfulle relasjoner og hjelper deg å forstå hvordan partneren din tenker og kjenner!

Gjelder spørsmålet ditt jobb så kan vi hjelpe deg å kartlegge mulighetene dine i arbeidslivet, forbedre økonomien din og frigjøre mer energi som får deg å leve det liv du vil ha!

Vi kan også hjelpe deg med å besvare spørsmål som rører livet ditt generelt, og veivalg du står overfor.

Kanskje er du selv interessert i å utvikle dine mediale evner? Vi kan lære deg hvordan du bruker intuisjonen din og utnytter potensialet ditt fullt ut!

Jobb

Arbeid og jobb er en utfordring for mange i finansekrisens tider. Men den gode nyheten er at alle vanskeligheter også fører til nye muligheter! Kriser betyr alltid utvikling, og når en dør lukkes så åpnes en annen. Kanskje vurderer du å flytte, starte eget eller søke en ny jobb og lurer på hvordan dette vil påvirke familiens økonomi? Uansett hvilken spennende forandring du ønsker å skape i livet ditt så kan vi hjelpe deg å kartlegge situasjonen din slik at du kan ta de valgene som skaper størst lykke og harmoni for deg selv og dine nære og kjære!

Coaching

Coaching kan gjøre underverker, for innimellom sitter vi fast i negative mønster i livet som vi ikke kan komme oss ut av på egen hånd. Dette ser vi ofte i form av dårlig selvfølelse, at vi tenker negative tanker om oss selv og at vi også forventer oss at andre også tenker negative tanker om oss. Men for å kunne forandre livene våre i en positiv retning og trekke til oss positive hendelser så må vi begynne med oss selv. Våre tanker gjenspeiler det vi tiltrekker her i livet; så tenker vi negativt så tiltrekker vi oss også negative hendelser. Det viktigeste du kan gjøre om du føler at du sitter fast i en negativ spiral er å ta hjelp av en utenforstående for å bryte disse mønsterene og erstatte dem med nye måter å tenke på, som også hjelper deg å skape de resultat du vil h a. Når man har begynt å tenke positive tanker ser man også positive resultater på svært kort tid.

Vi kan tilby deg coaching som hjelper deg å skyve vekk hinder og leve livet fullt ut, uten å være redd. Livet er for kort for å ikke være den du er!

Økonomi

Økonomi som er i balanse gir deg harmoni! I livets økonomi er både kjærlighet og penger inkludert, og hvor rike vi føler oss henger ofte sammen med hvordan vi føler oss på innsiden. Oftest er det slik at det er våre egne tanker om hvor mye vi er verdt og fortjener som begrenser hvor mye penger vi tiltrekker oss. Om vi tenker at vi fortjener rikedom så tiltrekker vi oss rikedom. Om vi går rundt med dårlig selvtillit og bærer på følelser av verdiløshet så vil dette også skape en økonomisk situasjon som gjenspeiler selvbildet vårt! Gjennom å påvirke tankene dine om deg selv og økonomien din kan du skape rikedom som strekker seg langt over forventningene dine! Vi kan hjelpe deg å identifisere hvilke tanker og situasjoner som hindrer deg fra å leve i rikedom, samt frigjøre deg fra unødvendige begrensninger som holder deg og økonomien din tilbake!

Kjærlighet

Kjærlighet er en uendelig kilde til glede og tilfredsstillelse, men kan også gi opphav til smerte og tvil. Vi kan hjelpe deg å unngå de største fallgropene som kan påvirke kjærlighetslivet ditt negativt, samt finne strategier og løsninger som øker sjansene dine å få det kjærlighetsliv som alle drømmer om! Gjennom tarot og veiledning får du større kunnskap om hvordan stiuasjonen din ser ut, hvordan partneren din tenker og føler for deg, hva du skal gjøre for å beholde partneren din eller fange den person du vil ha. Alle forandringer begynner med et første steg, og vi er her for å lære deg mer om hvordan du får universets sterkeste kraft å jobbe for deg!

Livet

Livet er et spennende eventyr. Er du klar for å bli lykkelig? Har du kjempet lenge nok i motvind og føler at det er på tide å slutte å krige og i stedet begynne å leve? Man pleier å si at i dag er første dagen av resten av ditt liv, og det finnes ingen bedre tid enn nå til å begynne å skape de forandringer du vil ha! Vi kan hjelpe deg å planlegge for fremgang når du setter igang med å forandre livet ditt slik at alle steg du tar fører til målene dine. For det er jo bedre å være forberedt slik at man kan unngå fallgropene enn å bare kaste seg rett uti! Livet er et spennende eventyr, så du må sørge for at du ikke går glipp av det!

Sorg

Sorgen har mange ansikt og er en del av livet. Men sorgen bærer også med seg viktige lærdommer som innimellom kan være vanskelige å ta til seg på egen hånd. Når sorgen er som mest vanskelig kan det være en tøff oppgave å se klart og finne meningen med det som skjer. Da kan det være godt å ta hjelp av en utenforstående som kan se situasjonen din fra et helhetsperspektiv. Vil du vite mer om hva sorgen har for budskap til deg? Gjennom medial veiledning hjelper vi deg gjerne å finne meningen med livet i livets vanskeligeste stunder!

Veiledning

Veiledning er som et kart, men innimellom kan det være vanskelig å navigere på egen hånd... Vil du ha hjelp med å finne den rette veien for deg? Kanskje står du overfor et veivalg eller trenger å ta et viktig valg som kan påvirke livet ditt, litet som stort? Da kan det være godt med en profesjonell spådame som med medial veiledning og tarot kan hjelpe deg å se hvilke handlingsalternativer du har og hvilke konsekvenser ulike valg kan få, slik at du styrer livet ditt i nøyaktig den retning du ønsker!

Kjøp samtaletid og snakke med våre spådamer direkte

Kjøp samtaletid med betalkort. Du får koden umiddelbart via SMS og e-post.


Nyheter

Vi hjelper deg med

Ring Spådame!

Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.