phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Kjærlighet, universets sterkeste kraft

Kjaerlighet

Å få åndelig veiledning fra et av våre profesjonelle medium og tarottolkere med taushetsplikt er en svært god måte å ta kontrollen over relasjonen din og kjærlighetslivet ditt og påvirke det i en positiv retning.

Å legge tarot vil gi deg all informasjon du trenger slik at du raskt og enkelt får verktøy som kan forbedre kjærlighetslivet ditt og/eller relasjonen din i stedet for å gå rundt og lure i ensomhet.

Spørsmål som kan dukke opp når det gjelder kjærligheten kan være; er denne mannen rett for meg? Er denne kvinnen min sjelsfrende? Er denne relasjonen riktig for meg? Kan jeg gjenforenes med ekspartneren min?

Hva synes han eller hun om meg? Hvor finner jeg den store kjærligheten?

Når man står i et av livets alle veikryss kan det være viktig å reflektere over hva du kan gjøre for å forbedre situasjonen slik at ingen muligheter går tapt. Ved å legge tarot kan vi få deg til å forstå hvordan partneren din tenker og føler og se situsjonen sett fra partnerens perspektiv. Med den vitskapen vil du føle deg tryggere i relasjonen, og en tarotlegging kan også hjelpe deg å se hvordan kommunikasjonen i relasjonen kan forbedres.

Kortene kan også vise deg hvor du kommer til å møte din store kjærlighet, hvordan du kan kjenne igjen denne personen og hvordan du kan forberede deg for dette møte på best mulig måte!

For deg som nettopp gått fra partneren din kan en tarotlegging vise deg hva du kan lære av det som skjedd, hva du må gjøre for å få tilbake partneren din og få informasjon om situasjonen som gjør at du ligger steget føre og kan forhindre at du mister den du elsker.

Det er på tide for en forandring! Livet er kort, og det er meningen at vi skal ta vare på hverandre og nyte hvert sekund! Du må også sørge for at du gjør alt du kan for å påvirke nettopp ditt kjærlighetsliv i ønsket retning.

Kjøp samtaletid og snakke med våre spådamer direkte

Kjøp samtaletid med betalkort. Du får koden umiddelbart via SMS og e-post.

Ansett spådamen vår

Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.