phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Coaching

Coaching gir deg verktøyet du trenger for å gjøre det beste ut av livet ditt!

CoachingLurer du på om du er på riktig sted i livet? Lurer du på noe som har med kjærlighet og relasjoner å gjøre og hva du egentlig vil gjøre med livet ditt? Har du noensinne lurt på hva livsmålene dine er? Føler du at du har mistet deg selv og vil bli tryggere i deg selv? Er du fast i en relasjon som ikke gir deg det du vil ha? Lurer du på om du skal ta steget og søke en ny jobb? Vil du få tilbake livsgleden og arbeidsgleden? Ønsker du at du kunne brukt talentene dine på en annen måte? Er personlig utvikling for deg? Føler du at du lengter etter forandring? Vil du komme deg videre men føler at du sitter fast?

Å få coaching er en måte å finne det mot og den motivasjon som trengs for å leve fullt ut og forsyne seg av hva livet har å tilby. Coaching hos en medial veileder kan gi deg verktøyet du trenger for å gå videre når det føles som livet ditt står stille. Coaching gir alle mennesker, uansett alder, kjønn, yrke eller bakgrund, sjansen å reflektere over sitt liv og sin nåværende situasjon.

Med hjelp av tarotkortene kan vi undersøke nettopp din spesifikke livssituasjon og se hva som står i veien for at du skal kunne leve det liv i lykke og harmoni som er ment for deg! Mange ganger avslører også tarotkortene styrker og tilganger som man ikke visste at man hadde, og man kan peka ut uante muligheter for utvikling. En samtale med en medial coach og spådame kan hjelpe deg å oppdage muligheter du ikke trodde fantes, og også gi deg verktøyene og de råd du trenger for å oppfylle drømmene dine!

Coaching handler om å finne ut av hva man vil, skaffe seg et overblikk over de individuelle mulighetene for så å tenke ut hva man kan gjøre rent konkret for å benytte seg av ressursene og mulighetene sine på best mulig måte.

Med medial coaching og hjelp av tarotkortene kan du øke selvfølelsen din og føle deg tryggere i dine valg i livet! Dette vil også komme godt med for familien, kjærligheten din og dine nære og kjære. Det er ikke uvanlig at også jobb og økonomi påvirkes positivt. En samtale med en spådame kan gi deg de mediala verktøyene du trenger for å utarbeide en spesifikk handlingsplan for nettopp deg, hvor målet er å føle lykke, frid og harmoni i livet ditt, i kjærligheten og i relasjonene dine.

Kjøp samtaletid og snakke med våre spådamer direkte

Kjøp samtaletid med betalkort. Du får koden umiddelbart via SMS og e-post.

Ansett spådamen vår

Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.