phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Medial Veiledning

Medial veiledning i flere dimensjoner

Medial Veiledning
Står du ved et veikryss i livet? Føler du at du sitter fast? Opplever du at du gjør alt du kan for å påvirke situasjonen din uten at du får de resultat du vil ha? Da kan det være på tide å kontakte en medial veileder som kan hjelpe deg å se situasjonen din fra et litt høyere perspektiv!

Medial veiledning innebærer at du med hjelp av noen av våre flinke medium får åndelig veiledning kring livssituasjonen din og ser helhetsbildet og hvorfor ting er som de er akkurat nå. Det finns alltid en mening og en grunn til alt som skjer, og innimellom holder det med å bevisstgjøre hva det er for lærdomer du har å ta itu med for at du skal kunne gå videre. Alt dette kan spådamene og mediumene våre hjelpe deg med.

Under en medial veiledning forteller mediumet hva hun ser og hva hun får for bilder og fornemmelser av deg, situasjonen din og livet ditt. Viktige relasjoner som påvirker deg kommer ofte opp under seansen, og du får mulighet å undersøke hvordan andre mennesker føler og tenker. Med hjelp av tarot og andre mediale teknikker kan mediumet også skille ut hvile hinder du har foran deg og hva du trenger å gjøre for å komme deg over disse.

Det er vanlig at dine åndelige veiledere gir deg konkrete budskap under en slik seanse, noe som kan virke vanskelig å forstå seg på i begynnelsen; da kan det være lurt å skrive det ned slik at du kan skjønne hva de får for betydning i livet ditt alt ettersom. Det hender også at dine åndelige veiledere får kontakt med noen som har gått over til den andre siden i løpet av samtalets gang.

Kjøp samtaletid og snakke med våre spådamer direkte

Kjøp samtaletid med betalkort. Du får koden umiddelbart via SMS og e-post.

Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.