phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Økonomi

Livets økonomi er mer enn bare penger!

OkonomiAlle mennesker på jorden fortjener å leve et liv i rikdom, både utenpå og inni! Men alle møter på økonomiske utfordringer i livet, og da er det viktig å ta riktig valg for fremtiden.

Å søke medial veiledning som gjelder økonomien din kan hjelpe deg å få et overblikk over din økonomiske situasjon og hvordan du bruker pengene dine. Du kan også få veiledning kring måten du legger opp sparingen din og hvordan du kan bli gjeldsfri slik at du og dine nærmeste får mer glede og energi. Økonomi og arbeid påvirker jo også relasjonene våre til de vi har aller nærmest, og det å finne balanse på det økonomiske planet fører ofte til økt tilfredsstillelse, kjærlighet, lykke og glede også for dine nærmeste!

En profesjonell spådame kan hjelpe deg å se om du har noen energilekkasjer i livet ditt takket være deres mediale verktøy som for eksempel tarot. Disse energiene kanskje gjør at pengene forsvinner fra deg! Disse energilkkasjene består ofte av negative felt som gjør deg mer sårbar når det kommer til økonomiske utfordringer. Du merker ofte disse utfordringene ved å stendig gå rundt og oppleve at du er uten penger. Om du i tillegg opplever at du er trøtt, deprimert, håpløs og ofte tenker negative tanker så tyder dette på at du har energilekkasjer i livet ditt. Disse energilekkasjene påvirker økonomien din direkte. Den gode nyheten er at dessa energilekkasjene kan tettes og repareres! Ved å lære seg om mønster som ligger bak så kan man ta makten over de negative mønstrene og fjerne dem en gang for alle!

En samtale med en medial veileder og spådame kan ses som en investering for livet, siden du får mediale verktøy som er med på å attrahere penger og rikdom og bryte negative mønster som påvirker økonomien din negativt. Det finnes penger og rikedom tilgjengelig for alle i hele verden, men likevel finnes det mennesker som lever i følelsesmessig eller materiell fattigdom for at de tror at de ikke fortjener bedre. Men vi genererer alle de resultat som vi tror at vi fortjener! Så ved hjelp av tarot og medial veiledning kan du påvirke tankene dine og de energier du sender ut slik at du blir som en positiv magnet som drar til seg kjærlighet, penger, tilfredsstillelse og lykke!

Kjøp samtaletid og snakke med våre spådamer direkte

Kjøp samtaletid med betalkort. Du får koden umiddelbart via SMS og e-post.

Ansett spådamen vår

Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.