phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Tarot

Tarot – en uuttømmelig kilde til visdom

Tarot
Tarot er en svært gammel metode for spådom som mennesker over hele verden har brukt seg av i hundrevis av år. Tarot kan gi deg veiledning kring hvilken situasjon som helst i livet! Tarotstokken består av 78 kort, som alle har en spesiell betydning. Uansett om du har spørsmål om fremtiden, kjærlighet, relasjoner, økonomi, jobb eller familie så kan tarotkortene gi deg svar på spørsmålene dine.

Om man ser på livet sitt som en togreise så kan man enten velge å reise framlengs eller baklengs... Reiser man baklengs ser man hvordan landskapet passerer i revy når man allerede har passert...

Men reiser man framlengs ser man alle hus, enger og trær allerede før de kommer!

Å få en tarotlegging hos en synsk og medial spådame fungerer litt på samme måte; du får bli med på en togreise hvor du ser bilder av det som skal komme i livet ditt allerede før det har skjedd, og kan dermed være med på å bestemme om du vil bytte retning i livet og ta et annet tog!

En klok mann sa en gang at det som skiller fremgangsrike mennesker fra andre er at de bruker kart... Å få en tarotlegging er en måte å tegne opp et personlig kart over situasjonen din slik at du slipper å snuble i mørket og i stedet kan ta makten og kontrollen over situasjonen din; å ta toget framlengs i stedet for baklengs. Ta vare på livet ditt og den unike muligheten du har å styre over livet ditt! Ta sjansen og finn ut av hva som venter på nettopp deg og hvordan du kan påvirke livet ditt slik at du kan leve det liv som er ment for deg.

Uansett om du har spørsmål som rører jobb, økonomi, kjærlighet, helse eller relasjoner når du ber om tarotkortenes hjelp, så vil informasjonen du får gi deg en følelse av kontroll over situasjonen din, en ro og en følelse av harmoni og balanse. Og når du har balanse i både hjerte og sinn kan du ta mye bedre beslutninger. Når du har sett hva kortene har å fortelle deg så vil du mest sannsynlig puste ut og kunne fortsette dagen med et mye lettere sinn!

Kjøp samtaletid og snakke med våre spådamer direkte

Kjøp samtaletid med betalkort. Du får koden umiddelbart via SMS og e-post.

Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.