phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Synske

Synske, formidler av universets budskap

Synske
Hva innebærer det å være synske? På engelsk sier man psychic, og på norsk sier man synske for å beskrive et menneske som har evnen å se inn i fremtiden, kunne se og tolke tegn og føle inn hvordan andre mennesker tenker og føler og hva som har skjedd i livene deres. En synsk person eller et medium kan lese av åndeverdenen og andre ting som vi ikke kan oppfatte med våre fem sanser. Man pleier derfor å si at synske personer har en sjette sans; den åndelige sansen.

Man kan være clairvoyant og tar da inn fornemmelser i form av bilder som man ser. Noen er clairaudiente, dette betyr at man tar inn budskap gjennom hørselen. Andre kan være clairsentiente, det betyr at man kjenner inn budskapene på en følelsesmessig nivå.

En synsk spådame kombinerer ofte ulike arbeidssett når hun gir åndelig veiledning, og kan også forsterke fornemmelsene sine ved å spå i tarot.

Noen tror at det å være synsk er et magisk talent som er få forunnet. Men alle mennesker kan sterke intuisjonen sin og utvikle evnene sine og lese av og føle inn omgivelsen sin! Å være synsk og det å kunne spå er en evne man kan trene opp, akkurat som å lære seg et instrument! Hvor flink man blir kommer an på hvor mye tid man bruker på det. Om du vil ha hjelp med å utvikle intuisjonen din og din åndelige side kan du få mange gode råd og anbefalinger av våre flinke spådamer!

Alle mennesker møter motganger og vanskeligheter i livet som stopper oss fra å vokse og utvikles som mennesker. Å ringe til en synsk spådame og få medial veiledning er som å ringe til en svært god venn midt i natten og få råd. Og noe som alle fremgangsrike mennesker i verden har til felles er at de ikke har vært redde for å be om hjelp når de har trengt det! I stedet har de investert i seg selv og mulighetene sine ved å søke råd og hjelp av spesialister som kan hjelpe dem med nettopp det som er viktig for dem! Invester i din egen fremgang i dag ved å ringe og snakke med noen av markedets mest populære spådamer på Spådame24.no!

Kjøp samtaletid og snakke med våre spådamer direkte

Kjøp samtaletid med betalkort. Du får koden umiddelbart via SMS og e-post.

Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.