phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Medium

Medium – å ha det ukjente som arbeidsplass

Medium
Et medium er en person som har evnen til å ta imot informasjon og fornemmelser fra åndeverdenen. Medium kan jobbe på forskjellige måter; enten gjennom private konsultasjoner eller som hjelpearbeider når en ånd ikke finner veien fra jorden og til den andre siden. Det er også vanlig at medium hjelper privatpersoner eller organisasjoner å finne gjenstander eller dyr som har forsvunnet, samt hjelper til i vanskelige mordutredninger.

Når man konsulterer et medium som privatperson fungerer han eller hun som en link til åndeverdenen hvor kommunikasjon med åndelige veiledere eller nære og kjære som har gått bort blir mulig.

Vi har alle åndelige veiledere rundt oss som vil at vi skal ha det så bra som mulig, og vil gjerne hjelpe oss å finne den beste veien for oss når vi sliter. I kontakt med et medium kan man få budskap fra den andre siden om hvordan vi kan håndtere situasjonen vår på best mulig måte, enten det gjelder kjærlighet, utroskap, ekteskap, skilsmisse, jobb, økonomi eller penger. Våre åndelige veiledere ser det som sin oppgave å hjelpe deg!

I det svenske TV-programmet ”Det Ukjente” kan vi se hvordan et medium jobber for å hjelpe ånder som av en eller annen grunn holdt seg igjen på jorden i stedet for å gå over til den andre siden. Ofte har disse åndevesenene også vært til grunn for stress og problemer i de hus og samfunn hvor de har blitt igjen.

En annen populær TV-serie er ”Medium” som handler om mediumet Allison DuBois, spilt av Patricia Arquette. I serien kan man følge Allisons jobb på en advokatfirma og hvordan hennes kontakter med åndeverdenen hjelper henne å løse mordgåter. Allison har blant annet sanndrømmer men er også klarsynt og kan se bilder av det som har skjedd.

Man kan oppfatte åndelig nærvær ved å føle kulde eller sterke temperaturforandringer i et rom, blinkende lamper, skap eller dører som åpnes og lukkes, bøker som detter ut av bokhyllen og andre forstyrringsfenomen. Innimellom påvirkes også elektroniske apparater som datamaskiner, telefoner, radio og TV. Dette er åndenes måte å prøve å komme i kontakt. Dette kan oppfattes som ubehagelig og skremmende av mange. Om du har hatt en lignende opplevelse kan det føles trygt å få råd og veiledning av en spådame med mediale evner som har stor erfaring av kontakt med åndeverdenen. Spådamene er perfekte for å gi deg veiledning når det kommer til åndelige spørsmål.

Kjøp samtaletid og snakke med våre spådamer direkte

Kjøp samtaletid med betalkort. Du får koden umiddelbart via SMS og e-post.

Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.