phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Spådamer

Profesjonelle spådamer med taushetsplikt

Spådamer
Alle spådamene som jobber på Spådame24.no er profesjonelle tarottolkere og medium som har mange års erfaring av medial veiledning, tarot og coaching. Vi ansetter kun de beste spådamene på markedet, dette for å tilby deg konkret og personlig veiledning og informasjon basert på nettopp din spesifikke situasjon.

Uansett hvilken spådame du velger på Spådame24.no så skal du føle deg trygg på at alle spådamene har en enorm erfaring av det å jobbe som medium med taushetsplikt. Vi jobber løsningsorientert og finns her for deg når du vil, for å tilby råd og veiledning som kan påvirke livet ditt i en positiv retning.

Når du ringer til noen av spådamene våre så får du alltid verdifull informasjon som handler om livet ditt og relasjonene dine. Vi har flest fornøyde kunder på nettet, og vi tilbyr veiledning som rører kjærlighet og relasjoner, familie, barn, bolig, økonomi og jobb, personlig og åndelig utvikling. Spådamene våre kan også tilby healing på distanse om du ønsker det!

Våre åndelige veiledere kan også hjelpe deg å få innsikt i hvordan situasjoner og personer fra fortiden påvirker din nåværende situasjon og hjelpe deg å løse opp de blokkeringer som står i veien for deg å leve et liv fylt av lykke og harmoni! Å konsultere en spådame er å investere i seg selv og sin egen fremtid!

Kjøp samtaletid og snakke med våre spådamer direkte

Kjøp samtaletid med betalkort. Du får koden umiddelbart via SMS og e-post.

Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.