phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Mediale

De mediale formidler budskap mellom verdenene

Mediale
En person med mediale evner kalles for ''psychic'' på engelsk. Ordet kommer i sin tur fra det greske ordet ''psych'' som betyr ''å se''. Mange mennesker lever i troen om at det å være medial kun handler om å snakke med mennesker som har gått over til den andre siden. Men det å være medial innebærer så mye mer enn det! Å være medial innebærer at man er et medium; en link og en bro mellom ulike verdener og formidler kunnskap mellom disse verdenene.

De mediale jobber ofte uten tarotkort eller andre verktøy for spådom, og er i stedet klarsynte; det vil si at de for bilder og inntrykk av situasjonen som de formidler til deg. Disse bildene kan være konkrete og ha å gjøre med plasser, gjenstander, personer men kan også være abstrakte.

Den mediale veilederen kan også føle på seg hva andre personer rundt omkring tenker og føler, noe som kan være til stor hjelp når man er forvirret i kjærlighetslivet og trenger å ta et valg for å komme videre på best mulig måte. Mediale veiledere kan også oppdage ulike former av blokkeringer som hindrer deg og hjelpe deg å frigjøre deg fra dem.

Mediale kommuniserer på et konkret og praktisk plan med deg, alt for å hjelpe deg å ta de beste valgene og for å oppnå de beste resultatene i situasjonjen din. Profesjonelle medium søker alltid etter svar som kan få deg til å se de positive mulighetene som livssituasjonen din inneholder, og er nøye med å påpeke at du har de forutsetninger som kreves for at du skal kunne forme livet ditt slik du ønsker.

Kjøp samtaletid og snakke med våre spådamer direkte

Kjøp samtaletid med betalkort. Du får koden umiddelbart via SMS og e-post.

Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.