phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Spåkvinne

Den moderne tidens spåkvinne

Spåkvinne
I eventyrets verden er en spåkvinne ofte en person med et svært mystisk utseende med langt, mørkt hår og store smykker, kledd i fargerike skjørt. Hun kan se inn i fremtiden og bruker ofte kristallkule. Andre ord av samme betydning er ofte spådame og klarsynt.

I det virkelige livet kjenner du igjen en spåkvinne på helt andre måter! Hun er en hvilken som helst kvinne... Ofte har denne personen følt seg annerledes enn andre allerede som barn.

Kanskje har hun sett og følt av den åndelige verdenen allerede som barn, men ikke våget å tro på at det hun så var sant. I stedet kanskje hun kalte sine åndelige lekekamrater for fantasivenner.

Kanskje har hun følt på seg hva andre mennesker tenker og kjenner. Kanskje kan hun høre før døren åpnes hvem som er i ferd med å komme inn i rommet. Kanskje drømmer hun sanndrømmer hvor hun drømmer om ting som så slår inn.

En spåkvinne kan også være av det mannlige kjønn, og kalles da for klarsynt eller medium.

Om du kjenner deg igjen i beskrivelsene ovenfor så er muligheten stor for at det bor en spåkvinne med mediale og åndelige gaver også i deg! Da er det viktig å lære seg så mye som mulig om spådom, tarot og hva det innebærer å være medial, slik at du kan jobbe med evnene dine på best mulig måte. Å kontakte åndeverdenen og prøve å se inn i fremtiden er ingen lek som man kan bruke tid på uten kunnskap. Det kreves en stor modenhet og nøye forberedelser for å kunne håndtere og tolke opplevelsene og fornimmelsene sine, og det er ikke noe man bør gi seg inn på før man har stor erfaring av spådom og det å være medial. Alle berømte medium og spådamer har noen gang i livet fått utdanning og håndledning av erfarne åndelige veiledere som har hjulpet dem å utvikle sine mediale evner. Øvelse gjør mester!

Våre profesjonelle spådamer har lang erfaring av å håndlede mennesker i åndelig utvikling, og vet hvordan man best utvikler sine mediale evner. De kan hjelpe deg å forstå dine åndelige opplevelser, og de kan gi deg skreddersydd coaching og veiledning slik at nettopp du kan utvikle din mediale evner på best mulig måte!

Kjøp samtaletid og snakke med våre spådamer direkte

Kjøp samtaletid med betalkort. Du får koden umiddelbart via SMS og e-post.

Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.