phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Tarottolker

Tarottolker- kunsten å tolke tarotkort

Tarottolker
En tarottolker er en person som kan kunsten å legge tarotkort og kan tolke kortenes betydning og kan fortelle deg hva kortene har å si til nettopp deg! Tarottolkeren kan beskrives som en åndelig kartleser over livet ditt og situasjonen din akkurat nå. Kortene er tarottyderens kart, og intuisjonen er tarottolkerens kompass.

Tarotstokken består av 78 kort. Hvert kort har en spesiell betydning og et spesielt budskap. Hver for seg representerer kortene 78 av dine nærmeste venner som alle vil holde deg i hånden når du sliter!

Alle vil at du skal ha det bra og hjelper deg gjennom livets labyrint.

For å tolke tarotkortene må man først og fremst ha kunnskap om kortenes betydning. Hvem som helst kan lære seg kortenes betydning, og hvem som helst kan også lære seg å legge tarot! Men alle tolker kortene på sin måte, og siden det ikke finnes noe rett og feil i tarotkunsten så er det svært viktig at tarottolkeren bruker sin intuisjon når han eller hun leser av kortene.

Mange som konsulterer profesjonelle spådamer er faktisk svært flinke til å legge tarotkort og kan en hel del! Men som alle med dypere kunnskap om tarotkort vet at det ikke alltid er like enkelt å legge kort for seg selv som det er for andre! Når vi skal lese kortene for oss selv blir vi ofte forvirrede og ser ikke kortenes budskap klart siden våre egne ønsker og tanker forblinder oss. Og når man står ved viktige veikryss i livet vil man jo ikke risikere å holde tarotkortenes kart opp og ned slik at man mister verdifull tid og går feil vei! Da kan det være lurt å konsultere en profesjonell tarottolker som kan formidle tarotkortenes budskap til oss på en klar og tydlig måte og som raskt kan tyde kortenes retning.

Er tarottolkeren dessuten medial og har høy intuitiv evne så blir tarotleggingen til et kraftfullt verktøy i din personlige utvikling, og ofte et minne for livet. På Spådame24.no har samtlige medium gjennomgått kontrollerte tester som fører til sertifisering som tarottolker, hvor vi også garanterer at hver enkel tarottolker har en enorm kunnskap som ligger på høyst mulige profesjonelle nivå.

Det er viktig å vite at tarotkortene ikke på noen som helst måte påvirker eller former livet ditt, se det heller som et speil som tillater deg å se på deg selv og situasjonen din på en klar og tydlig måte slik det ser ut akkurat nå!

Før du ringer og ber om en tarotlegging av en profesjonell tarottolker kan det være lurt om du selv er så rolig og avslappet som mulig, og at du før du har ringt har tatt deg et minutt eller to å fokusere på spørsmålet du vil ha besvart. Dette hjelper tarottolkeren å gi deg tydlige svar på kortere tid!

Kjøp samtaletid og snakke med våre spådamer direkte

Kjøp samtaletid med betalkort. Du får koden umiddelbart via SMS og e-post.

Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.