phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Spåtjenester

Spåtjenester - unik personlig veiledning for deg!

Spåtjenester
Tarot er et svært effektivt verktøy å ta til hjelp når du må ta viktige og avgjørende valg i livet, som hvilken partner du skal velge, hvor du skal bosette deg, hvilken karriere og hvilket jobb som vil gjøre deg mest lykkelig. Tarotkortene fungerer som veivisere i mørket og kan gi deg et overblikk over hvilke muligheter og alternativer du har her og nå, samt vise deg hvilke konsekvenser de ulike beslutningene kan få. Når du vet dette kan du i ro og mak ta riktig valg!

Innimellom kan det føles vanskelig å finne ut av svarene på de store og avgjørende spørsmålenei livet på egen hånd. Da kan det føles trygt å løfte røret og kunne diskutere situasjonen din med en profesjonell veileder som kan fungere som en hjelp og samtalepartner.

Når du ringer til spåtjenester vår her på Spådame24.no får du kontakt med de mest erfarne og flittig brukte spådamene på markedet. Vi jobber kontinuerlig for å kunne tilby deg den beste servicen og høyeste kvaliteten. Spådamene våre har lang erfaring og høy utdanning innen området, og de har også gjennomgått omfattende tester før de ble ansatte hos oss.

Hos oss kan du føle deg trygg på at vi jobber etter en etisk forholdningsmåte hvor dine behov og ønskninger er i fokus. Selvfølgelig har alle som jobber på spåtjenester vår taushetsplikt.

Her kan du stille spørsmål om livets alle områder, kjærlighet, relasjoner, utroskap, skilsmisse, lidenskap og sjalusi. Du kan også få svar på spørsmål som handler om jobb, økonomi og penger. Det er ingenting som er for stort eller for litet! Våre flinke spådamer og klarsynte er her for å hjelpe nettopp deg med dine spørsmål og tilbyr også gjerne distansehealing for at du skal ha det bra!

Kjøp samtaletid og snakke med våre spådamer direkte

Kjøp samtaletid med betalkort. Du får koden umiddelbart via SMS og e-post.

Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.