phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Tarotlinje

Tarotlinje - unik personlig veiledning for deg!

Tarot er et veldig effektivt verktøy for å hjelpe til når du må ta avgjørende beslutninger i livet. For eksempel hvilken partner du bør velge, hvor du skal bosette deg, hvilken karriere og jobb som vil gjøre deg lykkeligst.

Tarotkortene fungerer som en guide i mørket og kan gi deg en oversikt over mulighetene og alternativene du har akkurat nå, samt vise deg hvilke konsekvenser forskjellige beslutninger du tar, kan få for deg og livet ditt.

Med viten om dette som trygghet, kan du ta din beslutning i fred og ro og med et klart sinn!

Noen ganger kan det føles vanskelig å selv finne svarene på de store og avgjørende spørsmålene i livet.

Da kan det føles trygt å kunne løfte telefonrøret, og diskutere situasjonen din med en profesjonell rådgiver som kan fungere som en sparrer og samtalepartner.

Når du ringer til tarotlinjen her på Spådame24 får du kontakt med de mest erfarne og ansatte spådamene i bransjen. Vi jobber kontinuerlig for å gi deg den beste servicen og høyest kvalitet. Våre spådamer har alle lang erfaring, og en kjempestor utdannelse i emnet, og har også gjennomgått omfattende tester før de får jobb hos oss.

Hos oss kan du føle deg trygg på at vi jobber etter en etisk tilnærming der dine behov og ønsker er i fokus. Selvfølgelig har alle som jobber på vår tarotlinje taushetsplikt.

Her kan du stille spørsmål rundt alle livets områder, kjærlighet, forhold, utroskap, skilsmisse, lidenskap og sjalusi. Du kan også få svar på spørsmål knyttet til jobb, økonomi og penger. Ingen områder er for store eller for små! Våre flinke spådamer og siersker er her for å hjelpe akkurat deg med dine spørsmål og tilbyr deg også gjerne avstandshealing, for at akkurat du skal føle deg bra!

Kjøp samtaletid og snakk direkte med spådamene våre

Kjøp samtaletid via kort. Du vil motta koden din umiddelbart via SMS og e-post.

Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.