phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Spådame Zarah - Direktekode 344

Spådam - Direktkod --

Les mer

Ring en av våre talentfulle spåmenn og la dem svare på spørsmålene dine, enten det er kjærlighet, arbeid eller meldinger fra universet.

Surfer du fra mobiltelefonen? Ring direkte ved å klikke på nummeret.

Kjøp taletid med en god spåmann. Du vil motta koden din umiddelbart via e-post og SMS, og du kan ringe umiddelbart etter betaling.

Bestill en privat telefonsession med en dyktig spåmann eller medium. Velg en ledig (grønn) tid nedenfor og bestill umiddelbart.

Still spørsmål til en formue ved å bruke Spådom via e-post. Du vil få svar på spørsmålene dine innen 48 timer.

Her ser du når spåmannen vår er tilgjengelig på spåmannslinjen.

Zarah spår i kaffegrut og tarotkort.

Spådamen Zarah har vært medial siden tenårene, og hun kommer fra en familie der spådomskunst er helt naturlig. Når du ringer til henne, har hun tent lys og gjort det koselig rundt seg. Ved siden av seg har hun tarotkortene, og det lukter arabisk kaffe i rommet. Hun ønsker å formidle en følelse av ro og lyse fine energier. Hun ser det som sin oppgave å styrke og veilede deg som ringer. Gjennom sin kropp får hun inn følelser og energier, og hun ser også karma fra tidligere liv i din aura. Spådamen Zarah ser bilder av dine følelser, og hun leser av karmaen i din stemme. Hun er veldig sikker på tidligere liv, og hun tar kontakt med slektninger fra den andre siden. Zarah tar inn og leser av dine dyr, og hun merker deres eventuelle sykdommer. Zarah leter ikke etter forsvunne ting eller bortløpne dyr. Hun spår ikke om sykdom og død.

Hennes arbeidsspråk er svensk og flytende engelsk, og hun snakker også arabisk og persisk.

Anbefaling: Zarah er svært dyktig som spåkvinne. Hun veileder med en varm og fin energi, og hun er treffsikker. Zarah formidler healing helt automatisk og har en beroligende innvirkning på min uro.Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.