phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Spådame Zanna - Direktekode 152

Spådam - Direktkod --

Les mer

Ring en av våre talentfulle spåmenn og la dem svare på spørsmålene dine, enten det er kjærlighet, arbeid eller meldinger fra universet.

Surfer du fra mobiltelefonen? Ring direkte ved å klikke på nummeret.

Kjøp taletid med en god spåmann. Du vil motta koden din umiddelbart via e-post og SMS, og du kan ringe umiddelbart etter betaling.

Bestill en privat telefonsession med en dyktig spåmann eller medium. Velg en ledig (grønn) tid nedenfor og bestill umiddelbart.

Still spørsmål til en formue ved å bruke Spådom via e-post. Du vil få svar på spørsmålene dine innen 48 timer.

Her ser du når spåmannen vår er tilgjengelig på spåmannslinjen.

Spådame Zanna er en god lytter og løser alle oppdrag hun får.

Spådame Zanna er en svært erfaren spådame som raskt kobler seg opp mot de høyere maktene når du ringer. Hun stokker tarotkortene umiddelbart og hjelper deg med å finne svar på dine spørsmål. Hun elsker å hjelpe mennesker og synes det er gøy å jobbe med hver oppgave uansett hva det gjelder. Hun synes det er lettere å spå jo mindre hun vet om deg. Hun har en ren kontakt med den andre siden, og hun kan også hjelpe deg å få kontakt med dine nære og kjære på den andre siden.

Zanna har tatt flere ulike kurs og har også gått en utdannelse for et kjent engelsk medium, men opprinnelig lærte hun seg selv å tolke tarotkortene. I løpet av årene som har gått har hun blitt veldig trygg på å tolke med tarotkort, men også medialt; det som kommer til henne.

Spådame Zanna er rolig og koselig å snakke med, og hun er fremfor alt en god lytter som veileder deg gjennom alle spørsmål. Zanna elsker dyr og natur og hun kan hjelpe deg å finne tapte dyr eller gjenstander.

Anbefalinger:
Zanna må være en allviter! Hun kan beskrive alt så presist, akkurat slik jeg spurte det. Hun er så rolig og balansert og har en så herlig stemme, og jeg følte meg veldig trygg med svarene jeg fikk. Jeg vil uten tvil ringe Zanna igjen når jeg føler meg urolig for hvordan ting skal bli!

Vil du snakke med Zanna? Kjøp telefontid nå!

Kjøp samtaletid med betalkort. Du får koden umiddelbart via SMS og e-post.Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.