phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Spådame Veronica - Direktekode 306

Spådam - Direktkod --

Les mer

Ring en av våre talentfulle spåmenn og la dem svare på spørsmålene dine, enten det er kjærlighet, arbeid eller meldinger fra universet.

Surfer du fra mobiltelefonen? Ring direkte ved å klikke på nummeret.

Kjøp taletid med en god spåmann. Du vil motta koden din umiddelbart via e-post og SMS, og du kan ringe umiddelbart etter betaling.

Bestill en privat telefonsession med en dyktig spåmann eller medium. Velg en ledig (grønn) tid nedenfor og bestill umiddelbart.

Still spørsmål til en formue ved å bruke Spådom via e-post. Du vil få svar på spørsmålene dine innen 48 timer.

Her ser du når spåmannen vår er tilgjengelig på spåmannslinjen.

Spådamen Veronica er direktekanaliserende.

Når du ringer til Veronica sitter hun blant alle putene i sengen sin, der hun har best mottagelighet for åndelig budskap. I nærheten har hun alle kortlekene, pendelen og sine krystaller. Hun er en spådame som «bare vet». Hun får ofte inn en følelse, og den viser seg som ord som kommer direkte fra hennes munn. Hun har en veldig sterk intuisjon og kan også få inn bilder. For å få inn en bra forklaring til deg, så har hun englekort, tarotkort og pendel som hjelp, der hun også tolker bildene på tarotkortene for å gi en bra beskrivelse.

Veronica søker ikke opp mistede ting og bortkomne dyr. Hun søker ikke opp kontakt med dine slektninger på andre siden. Veronica spår ikke i sykdom og død.

Anbefaling:
Veronica er sikker og veldig hyggelig å prate med. Hun spådde meg og var innom flere emner. Jeg fikk svar på spørsmål om kjærlighet, karriere og økonomi, og alt kjentes helt rett.Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.