phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Spådame Titti - Direktekode 183

Spådam - Direktkod --

Les mer

Ring en av våre talentfulle spåmenn og la dem svare på spørsmålene dine, enten det er kjærlighet, arbeid eller meldinger fra universet.

Surfer du fra mobiltelefonen? Ring direkte ved å klikke på nummeret.

Kjøp taletid med en god spåmann. Du vil motta koden din umiddelbart via e-post og SMS, og du kan ringe umiddelbart etter betaling.

Bestill en privat telefonsession med en dyktig spåmann eller medium. Velg en ledig (grønn) tid nedenfor og bestill umiddelbart.

Still spørsmål til en formue ved å bruke Spådom via e-post. Du vil få svar på spørsmålene dine innen 48 timer.

Her ser du når spåmannen vår er tilgjengelig på spåmannslinjen.

Spådame Titti er et naturmenneske som har arvet den mediale gaven.

Titti har vært klar over sine mediale evner siden hun var 12-13 år gammel og har siden da oppholdt seg mye i naturen og lært seg å tyde naturens tegn. Hun spådde mye i tarotkort som tenåring, men de seneste årene har hun brukt mest tid på sin energiavlesning, det å åpne seg for energien og kontakte personer og dyr på den andre siden. Hennes evne til å lese av dyr har kommet de seneste årene, og det ble raskt hennes store interesse. Hun spår gjennom å lese av personers energier, da hun ber sin guide ta kontakt med din guide, av og til gjennom å få kontakt med avdøde slektninger eller dyr. Er det noe du er usikker på, kan hun be om at du får tegn de nærmeste ukene.

Når du ringer sitter hun på gulvet ved den åpne peisen og har lys og røkelse tent. Spådame Titti er glad og imøtekommende og hun leverer tydelige budskap. Hennes spesialitet er relasjoner, og hun kan forklare hvor problemet ligger. Titti er klart seende og klart hørende, og hun kjenner inn dine energier og følelser, og selv energier fra dine slektninger som vil kontakte deg.

Titti har til og med evner til å finne bortgjemte saker og dyr.

Anbefaling:
Det var spennende å snakke med Titti, tross sin unge alder eier hun stor visdom. Hun er veldig medial, og kan gi eksakte bevis på åndeverdenens eksistens. Det er lenge siden jeg snakket med noen som kunne gi så eksakte beskrivelser.  

Vil du snakke med Titti? Kjøp telefontid nå!

Kjøp samtaletid med betalkort. Du får koden umiddelbart via SMS og e-post.Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.