phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Spådame Therese - Direktekode 192

Spådam - Direktkod --

Les mer

Ring en av våre talentfulle spåmenn og la dem svare på spørsmålene dine, enten det er kjærlighet, arbeid eller meldinger fra universet.

Surfer du fra mobiltelefonen? Ring direkte ved å klikke på nummeret.

Kjøp taletid med en god spåmann. Du vil motta koden din umiddelbart via e-post og SMS, og du kan ringe umiddelbart etter betaling.

Bestill en privat telefonsession med en dyktig spåmann eller medium. Velg en ledig (grønn) tid nedenfor og bestill umiddelbart.

Still spørsmål til en formue ved å bruke Spådom via e-post. Du vil få svar på spørsmålene dine innen 48 timer.

Her ser du når spåmannen vår er tilgjengelig på spåmannslinjen.

Spådame Therese er en veldig sikker rådgiver med sterk intuisjon.

Vår spådame Therese bruker sin sterke intuisjon og har stener, energi og Tarot som kompletterende verktøy for å kunne fordype seg og få mer detaljert informasjon om det hun allerede ser og kjenner. Hennes mediale evne er nedarvet i slekten, og innen familien har det vært helt naturlig og et åpent samtaleemne.

Therese sitter gjerne på kjøkkenet med tente lys og røkelse når du ringer, og hun legger det keltiske korset, bare med 10 kort på sin egen spesielle måte. Deretter forteller hun hva hun ser om nåtid og fremtid. Hun ser hindrene på veien, og også konsekvenser og det ferdige resultatet på spørsmålet ditt. Hun kjenner inn og ser bilder. Som bekreftelse får hun en ro i brystet, frysninger og fornemmelser. Hun bruker pendel og også chakra stener på en lenke. Siden åndeligheten er den store interessen hennes, har hun gått en mengde kurs for forskjellige medium for å lære seg mer.

Therese spår ikke i sykdom og død. Hun tar pårørendekontakt om de kommer spontant. Under samtalen går det automatisk healing til deg. Therese spår på svensk.

Anbefaling:

Dette er en spådame som viser stor sikkerhet og kunnskap. Hun veileder rolig og metodisk, og svarer på spørsmålene dine på en veldig hyggelig måte. Jeg spurte om yrket mitt, og om relasjonene mine, og hun hadde veldig bra svar.Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.