phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Spådame Tanya - Direktkod 286

Spådam - Direktkod --

Les mer

Ring en av våre talentfulle spåmenn og la dem svare på spørsmålene dine, enten det er kjærlighet, arbeid eller meldinger fra universet.

Surfer du fra mobiltelefonen? Ring direkte ved å klikke på nummeret.

Kjøp taletid med en god spåmann. Du vil motta koden din umiddelbart via e-post og SMS, og du kan ringe umiddelbart etter betaling.

Bestill en privat telefonsession med en dyktig spåmann eller medium. Velg en ledig (grønn) tid nedenfor og bestill umiddelbart.

Still spørsmål til en formue ved å bruke Spådom via e-post. Du vil få svar på spørsmålene dine innen 48 timer.

Her ser du når spåmannen vår er tilgjengelig på spåmannslinjen.

Vår spådame Tanya har forskjellige orakelkort.

Tanya er et velutdannet medium som har mange forskjellige kortleker tilgjengelig. Hun jobber med Englekort, Orakelkort og budskap fra Englene som hun tolker intuitivt. Dessuten har hun pendelen sin som redskap. Gjennom ord og bilder som kommer til henne får hun budskapet som skal til deg. Hun leser også energier og er en sterk healer. Tanya har tatt mange utdannelser hos kjente medium og i mange år jobbet på forskjellige spålinjer og trent opp evnen sin.

Spådamen Tanya leter ikke etter mistede ting eller bortkomne kjæledyr. Hun spår ikke i sykdom og død. Hennes arbeidsspråk er svensk, men hun snakker også engelsk, norsk, dansk og forstår finsk.

Anbefaling:

Spådamen Tanya er en ydmyk og sikker kvinne. Hun er lett å prate med og er veldig treffsikker. Hun leste av mine energier og kunne beskrive min situasjon innenfor mange områder. Det merkes at hun fanger opp budskapet intuitivt!Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.