phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Spådame Suss - Direktekode 209

Spådam - Direktkod --

Les mer

Ring en av våre talentfulle spåmenn og la dem svare på spørsmålene dine, enten det er kjærlighet, arbeid eller meldinger fra universet.

Surfer du fra mobiltelefonen? Ring direkte ved å klikke på nummeret.

Kjøp taletid med en god spåmann. Du vil motta koden din umiddelbart via e-post og SMS, og du kan ringe umiddelbart etter betaling.

Bestill en privat telefonsession med en dyktig spåmann eller medium. Velg en ledig (grønn) tid nedenfor og bestill umiddelbart.

Still spørsmål til en formue ved å bruke Spådom via e-post. Du vil få svar på spørsmålene dine innen 48 timer.

Her ser du når spåmannen vår er tilgjengelig på spåmannslinjen.

Vår spådame Suss har flere evner.

Når du ringer til Suss sitter hun i sitt eget rom der hun har ladet opp med energi, og tent lys for å få fred for øyet og sjelen. Hun mediterer innen et skift, og deretter kobler hun seg opp og inviterer inn teamet sitt fra åndeverdenen samtidig som hun jorder seg for å få balanse. Hun får budskapene sine fra lyset og ingen andre steder. Suss kanaliserer budskap selv om hun ikke alltid vet hvor de kommer fra, og hun ser og hører. Når du ønsker kontakt med dine pårørende, så kjenner hun om det er noen der og formidler de budskapene som kommer spontant. Gjennom sin healing, som alltid er påkoblet, så kjenner hun dine smerter og ubalanser hos deg.

Suss er en Angel Cards Reader sertifisert av Doreen Virtue, og hun har også tatt kurs med andre kjente medium.

Spådame Suss er en glad jente som trives i eget selskap, men er også sosial og har alltid et godt råd til vennene sine. Hun er alltid serviceminded og hennes yrkesvei handler om kundekontakt og å lytte på folk i en krise. Suss spår ikke i sykdom og død og hun leter ikke etter forsvunne ting eller dyr. Hun spår ikke i tid, da hun synes at det begrenser deg i livets flyt. Suss tar gjerne samtaler og spår med sikkerhet på engelsk.

Anbefaling:

Suss er en jente med fart i, og hun kan mye om forskjellige ting. Vi pratet lenge om forskjellige områder, som kjærligheten, jobben og karrieren min. Jeg opplever Suss som ekte og troverdig!


Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.