phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Spådame Solveig - Direktekode 251

Spådam - Direktkod --

Les mer

Ring en av våre talentfulle spåmenn og la dem svare på spørsmålene dine, enten det er kjærlighet, arbeid eller meldinger fra universet.

Surfer du fra mobiltelefonen? Ring direkte ved å klikke på nummeret.

Kjøp taletid med en god spåmann. Du vil motta koden din umiddelbart via e-post og SMS, og du kan ringe umiddelbart etter betaling.

Bestill en privat telefonsession med en dyktig spåmann eller medium. Velg en ledig (grønn) tid nedenfor og bestill umiddelbart.

Still spørsmål til en formue ved å bruke Spådom via e-post. Du vil få svar på spørsmålene dine innen 48 timer.

Her ser du når spåmannen vår er tilgjengelig på spåmannslinjen.

Spådame Solveig har en genuin interesse av mennesker.

Vår spådame Solveig har spådd mennesker i over 20 år og hun fokuserer på deg som ringer og hjelper deg på best mulig måte. Hun forholder seg på en naturlig måte til åndeverdenen, og får inn budskapet gjennom følelser. Hun vet med det samme hva som kan hjelpe deg. Hennes største kunnskapsområde er kjennskap til mennesker, andre kulturer og ungdommer. Hun vil ha navnet ditt, og når hun hører stemmen din kjenner hun inn deg, og da får hun raskt de budskapene du skal ha. Hun kan bruke orakelkort og englekort, og tarotkort tolker hun på sin egen måte.

Spådame Solveig behøver ingen ritualer eller betenkningstid, hun bare tar inn budskapene direkte. Hun har en sterk følelse for åndekontakt, så om du vil treffe dine pårørende på andre siden, så får hun de inn som et sterkt nærvær.

Sammen med sin intuisjon så blir det enkelt for Solveig å spå deg på en bra måte. Hun spår ikke i sykdom og død, og hun leter ikke etter ting eller dyr.

Hennes arbeidsspråk er svensk og engelsk, samt norsk og dansk.

Anbefaling:

Spådame Solveig er en erfaren kvinne som har en spesiell samtaleteknikk. Hun kjente meg inn ganske nøyaktig, og hun så til og med min erkeengel som går ved siden av meg. Hun kunne spå meg i mitt yrke og i kjærligheten. Hun forklarte for meg hvorfor min personlighet leder til forskjellige resultat i livet.


Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.