phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Spådame Sofie - Direktekode 236

Spådam - Direktkod --

Les mer

Ring en av våre talentfulle spåmenn og la dem svare på spørsmålene dine, enten det er kjærlighet, arbeid eller meldinger fra universet.

Surfer du fra mobiltelefonen? Ring direkte ved å klikke på nummeret.

Kjøp taletid med en god spåmann. Du vil motta koden din umiddelbart via e-post og SMS, og du kan ringe umiddelbart etter betaling.

Bestill en privat telefonsession med en dyktig spåmann eller medium. Velg en ledig (grønn) tid nedenfor og bestill umiddelbart.

Still spørsmål til en formue ved å bruke Spådom via e-post. Du vil få svar på spørsmålene dine innen 48 timer.

Her ser du når spåmannen vår er tilgjengelig på spåmannslinjen.

Vår spådame Sofie er et kanaliserende medium.

Når du ringer til Sofie så sitter hun i sin skinnstol i stuen og har lukket rundt seg for å bare fokusere på deg som ringer. Før skiftet så har hun samlet krefter og meditert. Sofie jobber helt uten hjelpemiddel siden hun er klart hørende og kjenner inn. Hun har en veldig sterk intuisjon og leser energier.

Vår spådame Sofie er utdannet av kjente medium og sine evner har hun alltid hatt, og det har vært kallet hennes og en naturlig del av livet å hjelpe mennesker. Hun har stor erfaring med å hjelpe mennesker via telefon. Hennes yrkesliv har bestått av å jobbe mennesker i krise og vanskeligheter. Hvis du vil kan Sofie bruke automatskrift under samtalen, og hun sender også distansehealing. Sofie spår ikke i sykdom og død, og hun leter ikke etter forsvunne dyr eller ting.

Hennes arbeidsspråk er svensk og engelsk.

Anbefaling:

Sofie er et synsk medium som gir mye informasjon på kort tid. Hun fanget opp mye av det jeg har rundt meg, og kunne forutse min karriere og kjærlighetsliv. Det hun sa var troverdig og kan stemme bra overens med det jeg har tenkt meg.

Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.