phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Spådame Siri - Direktekode 118

Spådam - Direktkod --

Les mer

Ring en av våre talentfulle spåmenn og la dem svare på spørsmålene dine, enten det er kjærlighet, arbeid eller meldinger fra universet.

Surfer du fra mobiltelefonen? Ring direkte ved å klikke på nummeret.

Kjøp taletid med en god spåmann. Du vil motta koden din umiddelbart via e-post og SMS, og du kan ringe umiddelbart etter betaling.

Bestill en privat telefonsession med en dyktig spåmann eller medium. Velg en ledig (grønn) tid nedenfor og bestill umiddelbart.

Still spørsmål til en formue ved å bruke Spådom via e-post. Du vil få svar på spørsmålene dine innen 48 timer.

Her ser du når spåmannen vår er tilgjengelig på spåmannslinjen.

Når du ringer til Siri får du prate med en spådame som hører på deg og har et stort og varmt hjerte!

Spådame Siri hjelper deg med store og små bekymmer, og får ofte høre at hun er svært treffsikker. Siri er en naturbegavelse som kan gi deg healing på distanse om du ønsker det.

Siri jobber med en egen symbolkortstokk som kun brukes av henne. Det er en kortstokk som består av 153 kort med naturbilder og ordspråk. Mens du ringer og presenterer deg så blander hun kortene og får inn energiene dine direkte i kortene. Kortene skaper så et puslespill og et mønster som styres av universet og Siris hjelpere, og viser de budskap som du trenger å høre.

Siri er ærlig, åpen og rett på sak og sier nøyaktig hva hun ser og oppfatter, og strever alltid etter å formidle de budskap hun får til seg på en positiv måte. Siri er problemløser og løser gjerne problem sammen med den personen som ringer, med støtte i kortene. Hun har også en stor porsjon humor, ler mye og pleier å få de hun snakker med til å le; dette er veldig positivt når man er healer! Når man snakker med Siri pleier hun alltid å ta tak i problemet med en gang og finner raskt en løsning; dette setter folk veldig stor pris på. Hun trenger oftest ikke å sitte ned for å tenke, for når Siri har intuisjonen påkoblet så kommer informasjonen ganske så raskt til henne.

Spådame Siri er et naturmenneske som har god kontakt med hester, katter og hunder. Hun er flink på oppdragelsesproblemer og atferdsproblem hos dyr. Siri kan hjelpe deg å se og beskrive den miljø som dyret ditt befinner seg i om dyret har rømt hjemmefra. Hun er flink til å finne ledtråder til hvor savnede gjenstander er, og kan beskrive miljøet hvor den tapte gjenstanden kan finnes. Siri kan mye innen mange områder, for eksempel forretning, barneoppdragelse, skole og utdannelse. Hun er svært flink til å løse relasjonsproblemer og relasjoner som sliter.

Siri synes det er uetisk å snakke om døden og henviser alltid til sykehus ved spørsmål som rører sykdommer.

Siri tar imot samtaler på svensk, norsk, engelsk og tysk.

Anbefalinger:

''Åh, så deilig det var å snakke med Siri! Jeg fikk svar på spørsmålet mitt kjemperaskt og følte at alt ble mye klarere. Det var som at energien min ble forandret etter å ha snakket med Siri, jeg følte meg roligere, gladere og tryggere. Dessuten fikk hun meg til å le!''

Vil du snakke med Siri? Kjøp telefontid nå!

Kjøp samtaletid med betalkort. Du får koden umiddelbart via SMS og e-post.Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.