phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Spådame Sandra - Direktekode 266

Spådam - Direktkod --

Les mer

Ring en av våre talentfulle spåmenn og la dem svare på spørsmålene dine, enten det er kjærlighet, arbeid eller meldinger fra universet.

Surfer du fra mobiltelefonen? Ring direkte ved å klikke på nummeret.

Kjøp taletid med en god spåmann. Du vil motta koden din umiddelbart via e-post og SMS, og du kan ringe umiddelbart etter betaling.

Bestill en privat telefonsession med en dyktig spåmann eller medium. Velg en ledig (grønn) tid nedenfor og bestill umiddelbart.

Still spørsmål til en formue ved å bruke Spådom via e-post. Du vil få svar på spørsmålene dine innen 48 timer.

Her ser du når spåmannen vår er tilgjengelig på spåmannslinjen.

Spådame Sandra bruker alle sinn.

Vår spådame Sandra har veiledet mennesker i mer enn 30 år, og hun ser, kjenner og vet hva som skal formidles. Mye kommer via indre bilder. Hun bruker mange forskjellige tarotleker, og runekortleken, og hun kjenner med sin intuisjon hvilken kortlek som skal brukes for øyeblikket.

I hennes atelier står det tente lys og det ligger krystaller i vinduet. Tarotlekene ligger foran henne på bordet og også pendel som hun bruker flittig. Sandra er en kvinne som gir et fortroende og gjennom årene har mange mennesker søkt seg til henne for å få gode råd. Hun er rolig og balansert og formidler med sikkerhet og trygghet. En av de store interessene hennes er loven om tiltrekning, som hun selv følger for å få det beste i livet.

Hennes arbeidsspråk er svensk, og hun prater også flytende engelsk. Hun spår ikke i sykdom og død, og leter ikke etter dyr og ting.

Anbefaling:

Sandra er veldig behagelig å prate med. Hennes ro, og varme er helende i seg selv. Det merkes at hun har et godt hjerte og humor. Jeg fikk svar i kjærligheten som jeg kunne relatere til, og som gir håp og glede.Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.