phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Spådame Saga - Direktekode 338

Spådam - Direktkod --

Les mer

Ring en av våre talentfulle spåmenn og la dem svare på spørsmålene dine, enten det er kjærlighet, arbeid eller meldinger fra universet.

Surfer du fra mobiltelefonen? Ring direkte ved å klikke på nummeret.

Kjøp taletid med en god spåmann. Du vil motta koden din umiddelbart via e-post og SMS, og du kan ringe umiddelbart etter betaling.

Bestill en privat telefonsession med en dyktig spåmann eller medium. Velg en ledig (grønn) tid nedenfor og bestill umiddelbart.

Still spørsmål til en formue ved å bruke Spådom via e-post. Du vil få svar på spørsmålene dine innen 48 timer.

Her ser du når spåmannen vår er tilgjengelig på spåmannslinjen.

Spådame Saga bruker buddhistiske spåkort.

Saga er et meget erfarent medium som har jobbet lenge på ulike spålinjer. Hun er en spådame som "bare vet". Hun er klarsynt på den måten at hun ser ulike miljøer, kan beskrive personer og hun finner ting. Saga er direktekanaliserende og tar også kontakt med pårørende, om de kommer spontant fra åndeverdenen. Hvis du liker å motta healing fra ulike krystaller, så er det en av Sagas sterke sider. Healing foregår under samtalen. Spådame Saga har medietjenesten i familien i flere generasjoner. Hun er kunnskapsrik på urter og er interessert i urtemedisin fra vikingtiden. Når du ringer til Saga får du mye informasjon på kort tid, gjennom hennes sterke intuisjon, hennes klare rene åpne kanal, runer og tarotkort. Saga spår ikke i sykdom og død. Hun er dyrekommunikator og kan spesielt mye om katter. Naturen er hennes inspirasjon og energi, og hun sitter slik at hun ser en stor stein og naturen utenfor vinduet.

Hennes arbeidsspråk er svensk og engelsk, men hun kan også dansk, norsk og tysk.

Anbefaling: Det merkes at Saga har stor livserfaring og at hun er dyktig til å spå. Budskapene kommer raskt og sikkert, og man føler hennes empati. Hun hjalp meg med et relasjonsspørsmål som fikk meg til å se nye perspektiver.Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.