phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Spådame Rose - Direktekode 344

Spådam - Direktkod --

Les mer

Ring en av våre talentfulle spåmenn og la dem svare på spørsmålene dine, enten det er kjærlighet, arbeid eller meldinger fra universet.

Surfer du fra mobiltelefonen? Ring direkte ved å klikke på nummeret.

Kjøp taletid med en god spåmann. Du vil motta koden din umiddelbart via e-post og SMS, og du kan ringe umiddelbart etter betaling.

Bestill en privat telefonsession med en dyktig spåmann eller medium. Velg en ledig (grønn) tid nedenfor og bestill umiddelbart.

Still spørsmål til en formue ved å bruke Spådom via e-post. Du vil få svar på spørsmålene dine innen 48 timer.

Her ser du når spåmannen vår er tilgjengelig på spåmannslinjen.

Spåkvinne Rose er et velkjent medium.

Rose har lang erfaring med å lese spålinjer både i Sverige og Norge. Hun har klarsynthet og klarhørsel. Hun mottar budskapene som bilder og samtaler. Rose er ikke avhengig av verktøy, men bruker tarotkortene sine som støtte for å formidle budskapene. Hun kan få kontakt med dine kjære på den andre siden, om de kommer spontant, og hun kan også kontakte dine guider. Hvis dine åndelige venner har viktige ting å si, gir hun klare beskjeder. Rose trenger ikke mye ritualer for å begynne å spå, men hun vil ha ro rundt seg. Rose har mange utdanninger innen mediumskap og healing, men fremfor alt er det en medfødt gave som hun begynte å praktisere i tenårene. Hun ser auraens farger og er en healer, så hvis du vil ha healing under samtalen, kan hun bistå med det. Hun kan mye om hvit heksekunst, urter og planter.

Spåkvinne Rose er klarsynt, men hun ønsker ikke å lete etter tapte ting eller bortløpte dyr. Hun spår heller ikke i sykdom og død. Rose tar gjerne imot e-postspørsmål. Arbeidsspråket hennes er svensk, norsk og engelsk.

Anbefalingen beskriver Rose som tydelig og direkte, og man får svar på spørsmålene sine. Hun er også erfaren, empatisk og veldig hyggelig å snakke med.Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.