phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Spådame Ronja - Direktekode 309

Spådam - Direktkod --

Les mer

Ring en av våre talentfulle spåmenn og la dem svare på spørsmålene dine, enten det er kjærlighet, arbeid eller meldinger fra universet.

Surfer du fra mobiltelefonen? Ring direkte ved å klikke på nummeret.

Kjøp taletid med en god spåmann. Du vil motta koden din umiddelbart via e-post og SMS, og du kan ringe umiddelbart etter betaling.

Bestill en privat telefonsession med en dyktig spåmann eller medium. Velg en ledig (grønn) tid nedenfor og bestill umiddelbart.

Still spørsmål til en formue ved å bruke Spådom via e-post. Du vil få svar på spørsmålene dine innen 48 timer.

Her ser du når spåmannen vår er tilgjengelig på spåmannslinjen.

Spådamen Ronja kjenner inn menneskers energier.

Spådame Ronja sitter gjerne og jobber i et koselig hjemmemiljø og ofte på balkongen i sommertiden. Det spiller ingen rolle hvor hun er, fordi hun fanger raskt opp energier og kan formidle de til deg. Innen et jobbskift sitter hun gjerne rundt tente stearinlys og har røkelse. Hun lytter til musikk og slapper av under en kortere meditasjon.

Ronja er en intuitiv coach som får inn menneskers energier. Fra sin bakgrunn, med reiser og i møte med mange forskjellige mennesker og kulturer, har hun utviklet en sterk intuisjon og følelse for menneskers sinnstilstand. Hvor de befinner seg akkurat nå i egen utvikling og om eller hva de trenger akkurat nå for å komme seg videre. Spådame Ronja er en empatisk og høysensitiv person som fokuserer på å være nøytral og objektiv når hun veileder. Hun kobler bort det logiske i tankene og sine egne følelser. Ronja har tatt kurs i energihåndtering og forskjellige former for healing, men den største utdannelsen har hun fått gjennom sin søken på det åndelige og sin store kunnskapstørst om livet, døden, mennesker og relasjoner, og dette er noe hun har hatt med seg så lenge hun kan huske.

Ronja jobber blant annet med støtte fra Doreen Virtues engletarotkort. Spesialiteten hennes er å hjelpe til ved følelsesmessige bekymringer, personlige traumer, villfarelse og veivalg i livet.

Ronja søker ikke opp slektninger fra den andre siden, hun leter ikke etter dyr eller ting og hun prater ikke om sykdom og død. Derimot formidler hun budskap fra andre siden når de dukker opp spontant.

Anbefaling:
Ronja kjente inn veldig raskt hvem jeg er som person. Hun fikk en fulltreffer når det gjelder min personlige karakter. Hun er til og med synsk og kunne beskrive omgivelsene mine på en bra måte. Når hun la engletarotkortene så kunne hun spå meg i både kjærlighet, karriere og bosituasjon.Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.