phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Spådame Pia - Direktekode 345

Spådam - Direktkod --

Les mer

Ring en av våre talentfulle spåmenn og la dem svare på spørsmålene dine, enten det er kjærlighet, arbeid eller meldinger fra universet.

Surfer du fra mobiltelefonen? Ring direkte ved å klikke på nummeret.

Kjøp taletid med en god spåmann. Du vil motta koden din umiddelbart via e-post og SMS, og du kan ringe umiddelbart etter betaling.

Bestill en privat telefonsession med en dyktig spåmann eller medium. Velg en ledig (grønn) tid nedenfor og bestill umiddelbart.

Still spørsmål til en formue ved å bruke Spådom via e-post. Du vil få svar på spørsmålene dine innen 48 timer.

Her ser du når spåmannen vår er tilgjengelig på spåmannslinjen.

Spådame Pia tyder drømmer.

Pia er en spådame som har lang erfaring med å hjelpe mennesker via spålinjer. Hun legger forskjellige tarotkort og orakelkort og hun kjenner inn og hører budskap. Hun har god kontakt med den andre siden og tar pårørendekontakt om de kommer spontant. Hennes formidlede budskap er tolket på en meget detaljert måte. Spådame Pia er en god lytter og coach, og hun ser direkte hvilken vei du skal gå, for ditt høyeste beste. En av hennes spesialiteter er drømmetydning.

Hvis du har mistet ting eller om ditt dyr har kommet bort, så kan hun gi ledetråder. Hun er dyrekommunikatør. Pia spår ikke i sykdom og død, men hun kan gi healing under samtalen. Hun er utdannet i Englehealing. Pias arbeidsspråk er svensk og engelsk, men hun forstår også norsk og dansk.

Anbefaling: Spådame Pia er treffsikker, hyggelig og innlevende. Hennes budskap er sikre og ærlige. Det var en glede å snakke med henne og jeg fikk mange budskap på kort tid!Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.