phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Spådame Pamela - Direktekode 303

Spådam - Direktkod --

Les mer

Ring en av våre talentfulle spåmenn og la dem svare på spørsmålene dine, enten det er kjærlighet, arbeid eller meldinger fra universet.

Surfer du fra mobiltelefonen? Ring direkte ved å klikke på nummeret.

Kjøp taletid med en god spåmann. Du vil motta koden din umiddelbart via e-post og SMS, og du kan ringe umiddelbart etter betaling.

Bestill en privat telefonsession med en dyktig spåmann eller medium. Velg en ledig (grønn) tid nedenfor og bestill umiddelbart.

Still spørsmål til en formue ved å bruke Spådom via e-post. Du vil få svar på spørsmålene dine innen 48 timer.

Her ser du når spåmannen vår er tilgjengelig på spåmannslinjen.

Spådame Pamela tyder drømmer.

Pamela har jobbet med tarot i 40 år og er veldig erfaren. Hun er til og med utdannet drømmepedagog og symbolpedagog. En av hennes fremste interesser er å videreutdanne seg gjennom sin mediale side og hun besøker jevnlig England for å gå på den kjente skolen for medium. Hun jobber med alle sinn og kjenner dine følelser i kroppen sin. Hun er et medium som gjerne tar kontakt med nære og kjære som ønsker å nå deg fra andre siden. Hun leter gjerne etter bortkomne dyr, men leter ikke etter ting som er mistet. Hun spår ikke i sykdom og død.

Når du ringer til spådame Pamela så sitter hun i det hjemmekoselige rommet sitt, der har hun mange figurer, bøker, engler og en hel del andre åndelige ting som hun har samlet i årenes løp. Hun begynner med tre kort for datid, nåtid og fremtid og deretter kommer budskapet til henne lett og raskt. Hennes arbeidsspråk er svensk og engelsk og hun forstår norsk.

Anbefaling:
Pamela «så» meg, akkurat som om vi kjente hverandre. Jeg lot henne spå meg i kjærlighet, og det var nesten skremmende hvor rett hun traff. Hun kan også mye om egen bedrift og økonomi.

Vil du snakke med Pamela? Kjøp telefontid nå!

Kjøp samtaletid med betalkort. Du får koden umiddelbart via SMS og e-post.Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.