phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Spådame Nina - Direktekode 329

Spådam - Direktkod --

Les mer

Ring en av våre talentfulle spåmenn og la dem svare på spørsmålene dine, enten det er kjærlighet, arbeid eller meldinger fra universet.

Surfer du fra mobiltelefonen? Ring direkte ved å klikke på nummeret.

Kjøp taletid med en god spåmann. Du vil motta koden din umiddelbart via e-post og SMS, og du kan ringe umiddelbart etter betaling.

Bestill en privat telefonsession med en dyktig spåmann eller medium. Velg en ledig (grønn) tid nedenfor og bestill umiddelbart.

Still spørsmål til en formue ved å bruke Spådom via e-post. Du vil få svar på spørsmålene dine innen 48 timer.

Her ser du når spåmannen vår er tilgjengelig på spåmannslinjen.

Spådame Nina er et kanaliserende medium.

Når du ringer til Nina, har hun samlet kraft gjennom meditasjon og sine krystaller. Hun henter ofte inspirasjon og energi i naturen. Hun tenner røkelse før arbeidsøkten og har balansert sine chakraer.

Spadame Nina tar hjelp av sine dragekort og sine orakelkort når hun spår. Hun kanaliserer enkelt budskapene til deg. Hun bruker sine sanser, og det er først og fremst følelsen som er hennes verktøy. Nina er empatisk og har stor kunnskap og utdannelse i psykologi. Hennes arbeidsspråk er svensk og engelsk. Hun tar gjerne kontakt med åndeverdenen, og med sin sterke intuisjon og gode utdannelse i mediumskap hos kjente medium, er det trygt å ringe henne. Spådame Nina spår ikke i sykdom og død, og hun leter ikke etter ting eller dyr.

Anbefaling:

Det var interessant å snakke med Nina. Hun er veldig sikker. Hun kunne kjenne min energi, og hun beskrev min situasjon. I spørsmålet om kjærlighet ga hun meg stort håp!Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.