phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Spådame Nettan - Direktkod 288

Spådam - Direktkod --

Les mer

Ring en av våre talentfulle spåmenn og la dem svare på spørsmålene dine, enten det er kjærlighet, arbeid eller meldinger fra universet.

Surfer du fra mobiltelefonen? Ring direkte ved å klikke på nummeret.

Kjøp taletid med en god spåmann. Du vil motta koden din umiddelbart via e-post og SMS, og du kan ringe umiddelbart etter betaling.

Bestill en privat telefonsession med en dyktig spåmann eller medium. Velg en ledig (grønn) tid nedenfor og bestill umiddelbart.

Still spørsmål til en formue ved å bruke Spådom via e-post. Du vil få svar på spørsmålene dine innen 48 timer.

Her ser du når spåmannen vår er tilgjengelig på spåmannslinjen.

Spådamen Nettan er en sertifisert coach.

Nettan er en jordnær og stabil spådame med stor erfaring av mennesker og forskjellige yrkesroller. Når du ringer, sitter hun med tente stearinlys og er helt fokusert på deg og de budskap du skal få. Hun tar inn energiene dine og bruker de forskjellige tarotkortene som støtte. Hennes sterke intuisjon og sammen med følelsen gjør at hun er veldig treffsikker. Hun vil gjerne at du stiller spørsmål om det du vil vite for da får hun klare svar å gi deg. Om noen av dine nære og kjære vil gi deg et budskap så formidler hun det, men hun søker ikke aktivt åndelig kontakt. Nettan har god kontakt, og en følelse for dyr så hun healer gjerne kjæledyret ditt hvis du sier fra.

Nettan spår ikke i sykdom og død og hun leter ikke etter forsvunne ting. Nettans styrke er på en rolig og sikker måte å coache deg fram i livet i stort og smått. Ved å få inn bilder og tanker så ser hun veien din fremover.

Arbeidsspråket er svensk, men hun forstår også norsk.

Anbefaling:

Det Nettan sa til meg forrige uke har allerede slått inn. Samtalen med henne var virkelig en opplevelse, for vi pratet om mange forskjellige områder som kjærlighet, firma og økonomi, og om forskjellige strategier for å få det beste av alt.Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.