phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Spådame Natividad - Direktekode 219

Spådam - Direktkod --

Les mer

Ring en av våre talentfulle spåmenn og la dem svare på spørsmålene dine, enten det er kjærlighet, arbeid eller meldinger fra universet.

Surfer du fra mobiltelefonen? Ring direkte ved å klikke på nummeret.

Kjøp taletid med en god spåmann. Du vil motta koden din umiddelbart via e-post og SMS, og du kan ringe umiddelbart etter betaling.

Bestill en privat telefonsession med en dyktig spåmann eller medium. Velg en ledig (grønn) tid nedenfor og bestill umiddelbart.

Still spørsmål til en formue ved å bruke Spådom via e-post. Du vil få svar på spørsmålene dine innen 48 timer.

Her ser du når spåmannen vår er tilgjengelig på spåmannslinjen.

Spådame Natividad får inn budskap med alle sinn.

Natividad er oppvokst med åndeligheten og har vært medial siden barndommen. I slekten hennes har åndeligheten vært et naturlig innslag i hverdagen. Hun har den evnen der man bare vet svarene. Hennes guider kommuniserer med dine guider, engler og erkeengler, og Natividad får inn budskap med syn, hørsel, følelser, tanker og ideer. Når du ringer så sitter hun i sitt lille rom med krystaller, engleorakelkort og tente lys. Hun har meditert innen skiftet og kommet i rett stemning for å veilede deg. Hun bruker seg selv som sitt sterkeste redskap og intuisjonen gir henne svarene som akkurat du trenger. Natividad svarer på mange forskjellige spørsmål og en av hennes sterkeste områder er relasjonsspørsmål av forskjellig typer. Healing formidles under samtalen.

Vår spådame Natividad er en ydmyk og imøtekommende åndelig veileder som brenner for å hjelpe mennesker. Fra hennes merittliste kan man se sertifisert englekorttyder og Atlantian healer. Natividad leter ikke etter bortkomne dyr eller ting. Hun søker ikke aktivt opp dine pårørende på den andre siden, og spår heller ikke i sykdom og død. Svensk og spansk er de språkene som kan brukes i samtalen med henne.

Anbefaling:

Vi rakk mange spørsmål på den korte tiden jeg snakket med Natividad. Svarene kom raskt og nøyaktig og vi pratet om kjærligheten, jobb og min åndelige utvikling. Det var veldig interessant, og jeg fikk nye vinkler på saker og ting. Det finnes ingen tvil om at jeg ringer henne igjen!


Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.