phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Spådame Narvia - Direktekode 240

Spådam - Direktkod --

Les mer

Ring en av våre talentfulle spåmenn og la dem svare på spørsmålene dine, enten det er kjærlighet, arbeid eller meldinger fra universet.

Surfer du fra mobiltelefonen? Ring direkte ved å klikke på nummeret.

Kjøp taletid med en god spåmann. Du vil motta koden din umiddelbart via e-post og SMS, og du kan ringe umiddelbart etter betaling.

Bestill en privat telefonsession med en dyktig spåmann eller medium. Velg en ledig (grønn) tid nedenfor og bestill umiddelbart.

Still spørsmål til en formue ved å bruke Spådom via e-post. Du vil få svar på spørsmålene dine innen 48 timer.

Her ser du når spåmannen vår er tilgjengelig på spåmannslinjen.

Spådame Narvia tar sine tarotkort på største alvor.

Når du ringer til Narvia er hun forberedt med sitt dobbeloppsett av tarotkort. Det er en godt brukt kortlek som hun har jobbet med i mange år. Narvia er en meget sikker tarotlegger og tolker budskapene sine fra ulike perspektiv. Når hun sitter i rommet med sine krystaller rundt seg får hun til dels inn din livssituasjon, og dels ser hun alt gjennom sine guider fra et høyere perspektiv. Hun kan svare på alle spørsmål, hun er veldig nøye og kan til og med gi deg dager og tidspunkt for det som skal skje. Hun kanaliserer ord direkte fra åndeverdenen, og i kombinasjon med tarotkortene får hun sikre budskap.

Spådame Narvia er dyktig på å se helheten og kan vise deg hvilken vei du skal gå. Sterke kjærlighetsfulle energier jobber gjennom henne, og kommer spesielt når du har bedt om healing, da kommer energien direkte til henne så hele kroppen hennes rister og hun kanaliserer det til deg, vanligvis i ca. 10-20 minutter. Åndeverdenen formidler budskapene sine gjennom hvisking, klar tale, bilder og har til og med vist seg som en blits i sterkt lys og nærvær. Narvia har funnet sin nye vei til naturkreftene og naturåndene, og med sin shamantromme har hun med seg sjeler fra den andre siden, som har gjort seg spesielt bemerket for å veilede og hjelpe. Hun kan hjelpe sjeler til den andre siden og har også renset hus med vellykket resultat.

Vår spådame Narvia har finsk som sitt morsmål, og spår på svensk og finsk. Hun har lang erfaring fra jobb på en finsk spålinje. Hun leter ikke etter bortkomne dyr og hun spår ikke i sykdom og død.

Anbefaling:

Jeg opplever Narvia som en veldig sikker spådame som gir klare beskjeder, åpent og ærlig. Det merkes at hun kanaliserer budskapene, for det finnes ingen tvil. Hun hadde mange interessante ting å fortelle, og hun behøvde ikke å stille spørsmål da alle svar kom fra åndeverdenen via hennes tarotkort.

Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.