phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Spådame Mona - Direktekode 207

Spådam - Direktkod --

Les mer

Ring en av våre talentfulle spåmenn og la dem svare på spørsmålene dine, enten det er kjærlighet, arbeid eller meldinger fra universet.

Surfer du fra mobiltelefonen? Ring direkte ved å klikke på nummeret.

Kjøp taletid med en god spåmann. Du vil motta koden din umiddelbart via e-post og SMS, og du kan ringe umiddelbart etter betaling.

Bestill en privat telefonsession med en dyktig spåmann eller medium. Velg en ledig (grønn) tid nedenfor og bestill umiddelbart.

Still spørsmål til en formue ved å bruke Spådom via e-post. Du vil få svar på spørsmålene dine innen 48 timer.

Her ser du når spåmannen vår er tilgjengelig på spåmannslinjen.

Vår spådame Mona benytter seg av noen få kort og får hjelp av sine guider.

Mona sitter ved sofabordet sitt og har lagt frem sin fineste rosenkvarts når du ringer henne. Hun har tente lys og også andre stener og krystaller rundt seg. Fra et annet rom kan man høre stille musikk. Før hver samtale åpner seg opp på nytt, siden hun alltid stenger etter hun har hatt en klient. Hun får klare svar fra åndeverdenen ved hjelp av sine guider, hørsel, indre bildet og rene kanaliserte svar.

Mange ganger får hun symboler, hun kjenner inn følelser og stemning. Til hjelp så har hun store tarotkort og engleorakelkort, men behøver bare å legge opp et par av de for å få i gang flyten av budskapet som bare er til deg. De pårørende som kommer frem tar hun imot, men hun søker ikke dine nære og kjære aktivt opp selv. Mona fokuserer på nåtid og viser deg veivalg før neste steg.

Spådame Mona leter ikke etter bortkomne dyr eller ting. Hun spår ikke i sykdom og død. Mona prater svensk, men forstår også norsk.

Anbefaling:

Jeg kjente med en gang at Mona er trygg, kunnskapsrik og erfaren. Hun kunne beskrive meg som person helt nøyaktig, og vet hva jeg trenger. Jeg spurte om kjærligheten min, og det stemmer det hun sier. Jeg kan varmt anbefale en samtale med Mona.Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.