phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Spådame Mimmi - Direktekode 340

Spådam - Direktkod --

Les mer

Ring en av våre talentfulle spåmenn og la dem svare på spørsmålene dine, enten det er kjærlighet, arbeid eller meldinger fra universet.

Surfer du fra mobiltelefonen? Ring direkte ved å klikke på nummeret.

Kjøp taletid med en god spåmann. Du vil motta koden din umiddelbart via e-post og SMS, og du kan ringe umiddelbart etter betaling.

Bestill en privat telefonsession med en dyktig spåmann eller medium. Velg en ledig (grønn) tid nedenfor og bestill umiddelbart.

Still spørsmål til en formue ved å bruke Spådom via e-post. Du vil få svar på spørsmålene dine innen 48 timer.

Her ser du når spåmannen vår er tilgjengelig på spåmannslinjen.

Spådame Mimmi spår i runer og spillkort.

Mimmi er født med et medium og har arvet sin medialitet gjennom familien. Hun jobber også gjerne uten verktøy, da hun har god kontakt med Universet. Hennes budskap kommer som visjoner direkte fra åndeverdenen. Mimmi spår ikke i sykdom og død, og hun leter heller ikke etter forsvunne dyr og ting. Når hun veileder deg, foretrekker hun å sitte i sin stue, hvor hun har sine ametyster og andre krystaller, tent lys og røkelse, og ro og fred. Hennes spesialitet er at hun spår fremtiden gjennom sin fjernsyn.

Spådame Mimmi snakker svensk og engelsk, men hun snakker også gjerne med kunder som trenger veiledning på arabisk eller persisk.

Anbefaling: Mimmi er en sikker spådame der alt kommer naturlig. Jeg forsto hennes budskap direkte. Hun spådde meg i ulike relasjoner, og hadde lett for å skille mellom personene. Jeg følte meg veldig positiv etter samtalen!Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.