phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Spådame Maili - Direktekode 128

Spådam - Direktkod --

Les mer

Ring en av våre talentfulle spåmenn og la dem svare på spørsmålene dine, enten det er kjærlighet, arbeid eller meldinger fra universet.

Surfer du fra mobiltelefonen? Ring direkte ved å klikke på nummeret.

Kjøp taletid med en god spåmann. Du vil motta koden din umiddelbart via e-post og SMS, og du kan ringe umiddelbart etter betaling.

Bestill en privat telefonsession med en dyktig spåmann eller medium. Velg en ledig (grønn) tid nedenfor og bestill umiddelbart.

Still spørsmål til en formue ved å bruke Spådom via e-post. Du vil få svar på spørsmålene dine innen 48 timer.

Her ser du når spåmannen vår er tilgjengelig på spåmannslinjen.

Når du snakker med spådamen Maili så får du svært mye informasjon av en klarsynt som ser energifeltene dine!

Spådame Maili jobber som klarsynt. Hun har jobbet mye i Norge og rundt omkring i Sverige. Siden Maili har sine røtter i Finland så kan hun også spå deg på finsk. Hun har blitt flittig brukt på mange ulike messer under flere års tid og har stor erfaring av å hjelpe mennesker.

Maili har hatt denne gaven hele livet, og hun har 16 års erfaring med å lese tarotkort og lese av energier. Før du ringer til Maili så har hun tent et lys og roet seg ned, og hun er defor forberedt på spørsmålene dine. Du kan stille spørsmål eller så kan du bare la henne se hva som skjer rundt deg generelt.

Informasjonen hun får til seg kommer via energier, visjoner, følelser og fornemmelser. Hun kan bruke tarotkortene som støtte, og hun kan legge kortene i egenkomponerte stjerner. Men for det meste så flyter alt på som det skal uansett. Innimellom kommer også våre nære og kjære fra den andre siden på besøk med budskap. Dette skjer da spontant men dette er ikke Mailis hovedsakelige spesialisering.

Spådame Maili ser blokkeringene dine og kan hjelpe deg å løse dem. Om det er en litt lenger samtale så kan hun også komme inn på blokkeringer fra tidligere liv. Kanskje har du en karma som hindrer deg fra å gå videre i dette livet? Da kan Maili hjelpe deg. Maili ser det som har skjedd, det som skjer nå og det som skal skje sirka 6 måneder fram i tid.

Hun er også en svært flink healer som jobber med fargehealing, energihealing og spirituell healing. Maili ser gjerne etter bortsprungne dyr og tapte gjenstander, men ikke savnede personer. Hun kan også hjelpe deg å tolke drømmene dine eller kommunisere med dyr. Maili er svært interessert i det åndelige; bl a kristaller, urter og naturlige urter fra naturens eget matskap. Hennes kunnskapsområder strekker seg fra å kunne en hel del om menneskers skjebner (hun har nemlig jobbet mye innen helsesektoren med forskjellige mennesker i forbindelse med sosialpsykologi) til å vite en hel del om ulike religioner. Hun er interessert i parapsykologi og det vi ikke helt kan ta på. Psykologi ligger henne varmt om hjertet siden hun har studert dette på universitetsnivå. Maili er svært ydmyk og en positiv problemløser. Men hun er også en bestemt og ærlig person med lederegenskaper. Hun lever etter mottoet: ”Siden jeg hjelper andre så hjelper jeg meg selv.”

Anbefalinger:

Da jeg snakket med Maili så fikk jeg en utrolig mengde informasjon på kort tid. Hun leste av energiene mine raskt og kunne også se hva jeg hadde med meg i bagasjen. Hun kunne beskrive personer som finns og har funnets i livet mitt, og hun ga meg svar på spørsmål som jeg har gått rund tog lurt på lenge. Hun er åpen, ærlig og rett på sak, og det føltes godt å snakke med henne.

Kjøp samtaletid med betalkort. Du får koden umiddelbart via SMS og e-post.Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.