phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Spådame Lotta - Direktkod 298

Spådam - Direktkod --

Les mer

Ring en av våre talentfulle spåmenn og la dem svare på spørsmålene dine, enten det er kjærlighet, arbeid eller meldinger fra universet.

Surfer du fra mobiltelefonen? Ring direkte ved å klikke på nummeret.

Kjøp taletid med en god spåmann. Du vil motta koden din umiddelbart via e-post og SMS, og du kan ringe umiddelbart etter betaling.

Bestill en privat telefonsession med en dyktig spåmann eller medium. Velg en ledig (grønn) tid nedenfor og bestill umiddelbart.

Still spørsmål til en formue ved å bruke Spådom via e-post. Du vil få svar på spørsmålene dine innen 48 timer.

Her ser du når spåmannen vår er tilgjengelig på spåmannslinjen.

Spådamen Lotta

Spådamen Lotta legger tarotkort med en metode hvor hun legger to og to og får på den måten svar på spørsmålene dine. Hun liker å coache mennesker i alle livets spørsmål og hun bruker alle sinn, altså syn, hørsel og følelse for å ta imot budskapet fra åndeverdenen. Hun bruker pendel på ja og nei spørsmål. Spådamen Lotta er en jordnær dyrekommunikatør og har også kontakt med dyr som har gått bort. Stiller du spørsmål om kjæledyret ditt så er Lotta spesielt interessert i det. Hun vil også gjerne ha spørsmål på e-post og ved å sende et bilde av kjæledyret ditt til kundeservice så formidles dette videre.

Lotta tar ikke åndelig kontakt med avdøde slektninger og leter ikke etter ting som er forsvunnet. Hun spår ikke i sykdom og død. Lotta er Reiki healer og sender distansehealing under samtalen om du ønsker det. Hun gir også healing til dyr.

Hennes arbeidsspråk er svensk, og hun forstår norsk.

Anbefaling:

Lotta hjalp meg med å scanne hesten min og det var veldig treffsikkert. Ellers er hun sikker i relasjonsspørsmål og bekymring rundt økonomi.Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.