phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Spådame Lola - Direktekode 304

Spådam - Direktkod --

Les mer

Ring en av våre talentfulle spåmenn og la dem svare på spørsmålene dine, enten det er kjærlighet, arbeid eller meldinger fra universet.

Surfer du fra mobiltelefonen? Ring direkte ved å klikke på nummeret.

Kjøp taletid med en god spåmann. Du vil motta koden din umiddelbart via e-post og SMS, og du kan ringe umiddelbart etter betaling.

Bestill en privat telefonsession med en dyktig spåmann eller medium. Velg en ledig (grønn) tid nedenfor og bestill umiddelbart.

Still spørsmål til en formue ved å bruke Spådom via e-post. Du vil få svar på spørsmålene dine innen 48 timer.

Her ser du når spåmannen vår er tilgjengelig på spåmannslinjen.

Spådamen Lola får raskt et bilde av helheten.

Lola kan spå i runer og dette er en kvinne som er kunnskapsrik på mange områder. Hun er utdannet Avalon prestinne og Reikihealer. Hennes kunnskap og erfaring innenfor den mediale verdenen er gedigen. Du kan ha pratet med henne på andre linjer og fått svar innen naturmedisin og urter, og gjennom Tarot og orakelkort.

Hun jobber alltid med strømmen og får raske svar. Ved å bruke pendel får hun sikre ja- og nei- svar. Hun har kunnskap innen den nordiske sjamanismen og kan se kraftdyret ditt, som hun i tillegg får informasjon fra. Som coach har hun svar å gi deg om dine veivalg, og hun er direkte vitende så hun får helhetsbildet raskt. Lola er også regresjonsterapeut og ser tidligere liv.

Lola tar imot åndelig kontakt fra den andre siden hvis de kommer spontant. Hun spår ikke i sykdom og død. Arbeidsspråket er svensk og engelsk.

Anbefaling:
Lola hadde bra forklaringer når det gjelder min relasjon, og hun gav meg håp om at alt skal bli bedre. Hun så også på et problem med et kjæledyr og det stemte bra med det jeg selv hadde tenkt. Lola er, uten tvil, en veldig erfaren spådame og coach.Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.