phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Spådame Linnea - Direktekode 260

Spådam - Direktkod --

Les mer

Ring en av våre talentfulle spåmenn og la dem svare på spørsmålene dine, enten det er kjærlighet, arbeid eller meldinger fra universet.

Surfer du fra mobiltelefonen? Ring direkte ved å klikke på nummeret.

Kjøp taletid med en god spåmann. Du vil motta koden din umiddelbart via e-post og SMS, og du kan ringe umiddelbart etter betaling.

Bestill en privat telefonsession med en dyktig spåmann eller medium. Velg en ledig (grønn) tid nedenfor og bestill umiddelbart.

Still spørsmål til en formue ved å bruke Spådom via e-post. Du vil få svar på spørsmålene dine innen 48 timer.

Her ser du når spåmannen vår er tilgjengelig på spåmannslinjen.

Spådame Linnea bruker alle sine sinn.

Spådame Linnea sitter ved skrivebordet i arbeidshjørnet når du ringer. Foran seg har hun kortleken med Daglig veiledning, engletarot samt en kortlek som bare inneholder abstrakte mønster som hun også spår i. Kortene har hun mest som støtte i de ordene hun får til seg fra kallen. Hun har kontakt med engler og guider og hun bruker alle sine sinn, som følelse inntrykk, syn og hørsel. Hun åpner opp for å invitere dine pårørende, nære og kjære fra andre siden.

Som person er Linnea veldig lydhør og empatisk. Hun kjenner inn personen hun prater med og formidler budskapet så mottakeren tydelig forstår meningen. Under samtalen formidles også healing om du ønsker.

Spådame Linnea leter ikke etter ting eller bortkomne dyr. Hun spår ikke i sykdom og død. Hennes arbeidsspråk er svensk og flytende engelsk.

Anbefaling:

Å prate med Linnea er som å få et helt oppslagsverk om seg selv. Det er helt utrolig at hun vet så mye. Hun er veldig profesjonell og ydmyk. Under samtalen kjente jeg meg tatt hånd om og veldig bekvem, og jeg fikk ut akkurat det jeg ville av samtalen.

Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.