phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Spådame Lina - Direktekode 186

Spådam - Direktkod --

Les mer

Ring en av våre talentfulle spåmenn og la dem svare på spørsmålene dine, enten det er kjærlighet, arbeid eller meldinger fra universet.

Surfer du fra mobiltelefonen? Ring direkte ved å klikke på nummeret.

Kjøp taletid med en god spåmann. Du vil motta koden din umiddelbart via e-post og SMS, og du kan ringe umiddelbart etter betaling.

Bestill en privat telefonsession med en dyktig spåmann eller medium. Velg en ledig (grønn) tid nedenfor og bestill umiddelbart.

Still spørsmål til en formue ved å bruke Spådom via e-post. Du vil få svar på spørsmålene dine innen 48 timer.

Her ser du når spåmannen vår er tilgjengelig på spåmannslinjen.

Spådame Lina er en mangesidig rådgiver med tydelige budskap.

Vil du prate med en lydhør, rolig, empatisk og snill kvinne må du ringe Lina.

Spådame Lina har gjort det fint rundt seg, med den spesielle duken, tente lys og avslappende musikk i bakgrunnen når du ringer henne. Hun har sine englekort og orakelkort fremme og sitter klar til å hjelpe deg. Til hjelp har hun også pendel, runer og krystaller, og en blokk hun skriver ned budskap hun har fått innen du har ringt. Hun gir deg nøyaktige og detaljerte svar på dine spørsmål.

Lina er klarsynt, hun ser bilder og kjenner dufter. Hennes oppfattelse av lyd er under utvikling, men først og fremst får hun direkte og tydelige budskap, ofte gjennom sin guide og pappaen sin på den andre siden. Svarene hennes er alltid konsekvente. Lina finner mistede ting og bortkomne dyr.

Dine venner på andre siden kan kontakte Lina, men hun søker de ikke opp selv. Hun spår ikke i sykdom og død, og vil helst ikke spå i tid, da hun synes at det blokkerer deg i egen utvikling.

Vår spådame Line tar også imot samtale på norsk og dansk.

Anbefaling:

Det var gøy å prate med Lina. Hennes første budskap hadde hun fått allerede før jeg ringte, og det besto av korte ord, som støtteord, men de var helt begripelige for meg. Siden utviklet hun de i forbindelse med at jeg spurte, og det kjentes at hun fikk budskapene veldig tydelig. Vi rakk å prate om mange områder, som kjærlighet og karriere, og jeg fikk også konkrete tips.Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.