phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Spådame Lena - Direktkod 262

Spådam - Direktkod --

Les mer

Ring en av våre talentfulle spåmenn og la dem svare på spørsmålene dine, enten det er kjærlighet, arbeid eller meldinger fra universet.

Surfer du fra mobiltelefonen? Ring direkte ved å klikke på nummeret.

Kjøp taletid med en god spåmann. Du vil motta koden din umiddelbart via e-post og SMS, og du kan ringe umiddelbart etter betaling.

Bestill en privat telefonsession med en dyktig spåmann eller medium. Velg en ledig (grønn) tid nedenfor og bestill umiddelbart.

Still spørsmål til en formue ved å bruke Spådom via e-post. Du vil få svar på spørsmålene dine innen 48 timer.

Her ser du når spåmannen vår er tilgjengelig på spåmannslinjen.

Vår spådame Lena er et sertifisert englemedium.

Lena er et medium som har mange forskjellige måter å få inn budskapet på. Hun er kanaliserende, hun ser og hører englenes budskap og hun kjenner energier i kroppen. Dessuten er hun synsk og mye i det tredje øye. For å forsterke budskapene som skal til deg bruker hun noen ganger orakelkort og englekort, der hun er spesielt glad i romanseenglene. Hun er intuitiv og empatisk og flink til å sette seg inn i andres situasjoner. Hun er hele tiden nær sine følelser og har lett for å speile andres følelser.

Når du ringer til spådamen Lena sitter hun i sitt eget meditasjonshjørne som hun kaller sin egen oase. Hun kjenner deg inn, stemmen din og vet hvilket spørsmål som er viktigst for deg. Hun spår ikke i sykdom og død. Hun finner ting som er blitt borte og bortkomne kjæledyr.

Bortsett fra svensk snakker hun også engelsk og italiensk.

Anbefaling:

Jeg skjønner at hun har fått sin attest fra et kjent medium, for Lena er virkelig kjempeflink med det hun gjør. Budskapene er nøyaktige og jeg visste akkurat hva hun pratet om når hun begynte å fortelle om meg, fremtiden og hva jeg har rundt meg akkurat nå.Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.