phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Spådame Kira - Direktekode 248

Spådam - Direktkod --

Les mer

Ring en av våre talentfulle spåmenn og la dem svare på spørsmålene dine, enten det er kjærlighet, arbeid eller meldinger fra universet.

Surfer du fra mobiltelefonen? Ring direkte ved å klikke på nummeret.

Kjøp taletid med en god spåmann. Du vil motta koden din umiddelbart via e-post og SMS, og du kan ringe umiddelbart etter betaling.

Bestill en privat telefonsession med en dyktig spåmann eller medium. Velg en ledig (grønn) tid nedenfor og bestill umiddelbart.

Still spørsmål til en formue ved å bruke Spådom via e-post. Du vil få svar på spørsmålene dine innen 48 timer.

Her ser du når spåmannen vår er tilgjengelig på spåmannslinjen.

Vår spådame Kira er et synsk medium.

Kira har vært medial hele livet, og kommer fra en slekt der synskheten var helt naturlig. Hennes evne består i å kunne se hva som vil skje, hva som har skjedd, og hva som kommer i fremtiden. Hun kan jobbe hvor som helst, men vil gjerne sitte og se opp på himmelen og se skyene bevege seg.

Spådame Kira bruker kort som veiledning og vil ikke vite noe om deg som ringer i forveien, for jo mindre hun vet, jo bedre. Orakelkort og tarotkort ligger fremme og hun har også sin pendel. Hun får opp bilder, følelser og symboler. Hun ser og hører, og englene og guidene hvisker til henne. Kira er et synsk medium med en veldig sterk intuisjon. Som healer kan hun balansere din chakra og fjerne blokkeringer. Hun leter ikke etter ting og dyr, men har veldig god kontakt med åndeverdenen.

Hennes arbeidsspråk er svensk.

Anbefaling:

Kira er meget sikker i sine budskap. Hun er varm og omtenksom, og veldig hyggelig å snakke med. Det var skikkelig gøy å prate med henne fordi hun hadde spesifikke detaljerte budskap fra mine pårørende på andre siden, og det var ganske mange som var med oss. Hun kunne til og med beskrive omgivelsene mine veldig detaljert. Jeg skal ringe Kira igjen!


Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.