phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Spådame Kerstin - Direktekode 274

Spådam - Direktkod --

Les mer

Ring en av våre talentfulle spåmenn og la dem svare på spørsmålene dine, enten det er kjærlighet, arbeid eller meldinger fra universet.

Surfer du fra mobiltelefonen? Ring direkte ved å klikke på nummeret.

Kjøp taletid med en god spåmann. Du vil motta koden din umiddelbart via e-post og SMS, og du kan ringe umiddelbart etter betaling.

Bestill en privat telefonsession med en dyktig spåmann eller medium. Velg en ledig (grønn) tid nedenfor og bestill umiddelbart.

Still spørsmål til en formue ved å bruke Spådom via e-post. Du vil få svar på spørsmålene dine innen 48 timer.

Her ser du når spåmannen vår er tilgjengelig på spåmannslinjen.

Vår spådame Kerstin leser dine stjerner.

Spådame Kerstin har kunnskap i astrologi og numerologi. Hun har en sterk intuisjon, og hun legger Tarot og leser englekort. Hun har spesialisert seg på dette samt å lese inn dine energier, men hun leter ikke etter forvunnede ting og bortkomne dyr. Hun spår ikke i sykdom og død og hun tar ikke åndekontakt.

Spådame Kerstin har 20 års spåerfaring, og hennes yrke består i å hjelpe mennesker i vanskeligheter, så du kan trygt betro deg til henne, så vil hun hjelpe deg.

Når du ringer Kerstin sitter hun ved spisebordet sitt med dempet belysning i form av levende lys. Kerstin bruker hjelp av farger i sin konsultasjon, og hun legger opp kortene på et gult sjal som kommer fra hennes mor. Gul farge styrker konsentrasjonen, kommunikasjonen samt intuisjonen, og det står for glede og lys. Fargens betydning er stor. Den framkaller en form for reaksjon hos mennesker, som hva man vil utstråle og fortelle om seg selv, samt hvordan andre ser deg.

Kerstins arbeidsspråk er svensk, dansk og norsk, men hun kan også tysk og engelsk.

Anbefaling:

Å prate med Kerstin er som å se seg selv med nye øyne. Hun så meg i detaljer, så drømmene mine og hvor jeg er på vei. Det var spesielt morsomt å prate om kjærligheten, for da var det virkelige positive bilder som kom fram.Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.