phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Spådame Karin - Direktekode 281

Spådam - Direktkod --

Les mer

Ring en av våre talentfulle spåmenn og la dem svare på spørsmålene dine, enten det er kjærlighet, arbeid eller meldinger fra universet.

Surfer du fra mobiltelefonen? Ring direkte ved å klikke på nummeret.

Kjøp taletid med en god spåmann. Du vil motta koden din umiddelbart via e-post og SMS, og du kan ringe umiddelbart etter betaling.

Bestill en privat telefonsession med en dyktig spåmann eller medium. Velg en ledig (grønn) tid nedenfor og bestill umiddelbart.

Still spørsmål til en formue ved å bruke Spådom via e-post. Du vil få svar på spørsmålene dine innen 48 timer.

Her ser du når spåmannen vår er tilgjengelig på spåmannslinjen.

Vår spådame Karin jobber med hjelp av englene.

Spådame Karin har tatt sin utdannelse hos et kjent englemedium. Hun jobber med energier og tar sine englekort til hjelp. Hun leter gjerne etter mistede ting, men har ingen kontakt med dyr. Karin jobber gjerne med å se energiene i hjemmet ditt, og om noe skaper problemer så kan hun rense huset. I denne sammenhengen kan hun bruke krystallene sine. Hun kan kontakte den andre siden og få budskap fra de som har gått bort og fra dine guider.

Hun kan se utfra bilder, for eksempel hvordan et par passer sammen utfra tidligere liv. Bilder kan formidles via kundeservice noen dager innen samtalen om du ønsker det. Har du en bekymring så kan Karin få et bilde av helheten og hjelpe deg til en løsning. Karins arbeidsspråk er svensk, men hun snakker også engelsk og fransk. Hun spår ikke i sykdom og død, men hun er en god healer og kan skanne kroppen din og vise en måte å generelt forbedre din helse.

Anbefaling:

Spådame Karin er et sikkert medium som på et bra vis kan formidle budskapene så man forstår de nøyaktig. Hun spådde meg i kjærlighet og karriere og jeg ble veldig fornøyd med svarene jeg fikk.Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.